Αυτή είναι η καλύτερη live εμφάνιση της Billie Eilish (photos +video)

Γέμισε τη σκηνή των βραβείων Grammy.

H βραδιά των Grammys δεν έμοιαζε με καμία προηγούμενη και πρέπει να παραδεχθούμε πως παρά τις δυσκολίες του κορονοϊού και τις αντίξοες συνθήκες του, η τελετή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως καλεσμένοι ήταν μόνο οι ερμηνευτές και οι υποψήφιοι της βραδιά οι οποίοι φυσικά τήρησαν πιστά κάθε μέτρο κατά της διασποράς του ιού.

Η τελετή είχε μεγάλες και λαμπερές εμφανίσεις, ντουέτα και βραβεύσεις, δεν έλειψαν όμως και οι εκπλήξεις όπως εκείνη της Beyonce η οποία κατέρριψε το ρεκόρ με τα περισσότερα βραβεία και όχι μόνο. Ο Harry Styles απέσπασε το πρώτο το βραβείο Grammy με το επιτυχημένο του hit «Watermelon Sugar», αλλά και οι μοναδικές ράπερ Cardi B και Megan Thee Stallion κέρδισαν όχι μόνο βραβεία αλλά και την αγάπη του κοινού.



Ακόμη όμως μια εμφάνιση που αξίζει να αναφερθεί είναι εκείνη της Billie Eilish και του αδερφού της Finneas. Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες κέντρισαν το ενδιαφέρον των θαυμαστών τους, άλλωστε όλοι πια γνωρίζουν πως το ταλέντο τους αγγίζει ευρεία γκάμα κοινού.

Πρέπει σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως τα βραβεία που απέσπασαν ήταν δύο. Ένα για την Ηχογράφηση της Χρονιάς και για το κομμάτι «Everything I Wanted» και ένα για το Τραγούδι για Οπτικά Μέσα και το «No Time To Die» soundtrack της ταινίας του James Bond.

Λοιπόν, όσον αφορά την εμφάνισή τους, τραγούδησαν το «Everything I Wanted». Ερμήνευσαν το επιτυχημένο τους κομμάτι και μάλιστα η Billie στάθηκε στην οροφή ενός αυτοκινήτου ενώ ο Finneas ήταν στην άκρη του stage στο πιάνο του. Η Billie έγραψε τη συνέχεια του story στη σκηνή των Grammys και θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Δες την συγκλονιστική ερμηνεία τους στο παρακάτω video.



Δες στη gallery τις καλύτερες φωτογραφίες τους από τη σκηνή και το κόκκινο χαλί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved