Imagine Dragons: H μεγάλη μουσική επιστροφή και η έκπληξη στους fans

Αυτό δεν το περίμενε κανένας!

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας τους, το rock συγκρότημα που είχε συνεπάρει το κοινό του σε παγκόσμια κλίμακα επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Οι «Imagine Dragons» επιστρέφουν-επιτέλους- και πρόκειται όπως φαίνεται να μείνουν αφού όχι μόνο ανακοίνωσαν τη νέα κυκλοφορία τους, έφεραν το πιο hot track της εποχής.

Το single «Follow You», είναι σε παραγωγή του Joel Little, και πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα γεμάτη με υπέροχες μελωδίες και μαγικά αρπίσματα κιθάρας. Ο Dan Reynolds έγραψε το κομμάτι εμπνευσμένος από μια πολύ κρίσιμη στιγμή μέσα στο γάμο του. Μάλιστα έχει αναρτήσει ένα videos στα social media στο οποίο εξηγεί την ιστορία πίσω από το ολοκαίνουργιο τραγούδικομμάτι τους.

Όπως έγραψε στο video του, είχε να μιλήσει με τη γυναίκα του για 7 μήνες. Όταν εκείνος πήγαινε προς το γραφείο του δικηγόρου του εκείνη του έστειλε, τα ξαναβρήκαν και έπειτα απέκτησαν τον γιο τους.

Βέβαια τα αγόρια δεν έμειναν μόνο σε αυτό αφού μαζί με το «Follow You» κυκλοφόρησαν και το «Cutthroat». Ενώ το πρώτο πρόκειται για μια μπαλάντα, το «Cutthroat» είναι ένας… ύμνος στην punk μουσική.

Τέλος, κάτι που θα σε ενδιαφέρει και πρέπει να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο είναι πως οι Imagine Dragos επανέρχονται δυναμικά όχι μόνο στη μουσική βιομηχανία, αλλά και στον κόσμο των social media. Ενεργοποίησαν ξανά το λογαριασμό τους στο Tik-Tok υποσχόμενοι πολλά videos!

Άκουσε το εντυπωσιακό «Follow You» στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved