Cardi B: Η σπάνια διάκριση την κάνει την πρώτη ράπερ που κατακτά αυτόν τον τίτλο

Πρώτη φορά στα χρονικά συμβαίνει αυτό.

Μια από τις πιο αξιόλογες γυναίκες ράπερ με παγκόσμια διάκριση είναι η Cardi B και τα κομμάτια της έχουν κατακτήσει τα charts ουκ ολίγες φορές. Είναι γεγονός πως η Cardi έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη και πως τα κομμάτια της έχουν αγαπηθεί, ωστόσο η διάκριση που βρίσκει την κάνει πράγματι την Νο1 γυναίκα ράπερ στον πλανήτη.

Το πρόσφατο «WAP», η συνεργασία της με την Megan Thee Stallion είναι πλέον 5 φορές πλατινένια στις ΗΠΑ, όπως ανακοινώνει η RIAA και μάλιστα έχει ξεπεράσει τις 5 εκ. πωλήσεις. Παρόλα αυτά άλλο είναι το κομμάτι που της δίνει τη μεγαλύτερη διάκριση.

Πριν μια τετραετία η Cardi B κυκλοφόρησε το κομμάτι «Bodak Yellow» και σήμερα ήρθε η στιγμή να δικαιωθεί για τη σκληρή δουλειά της. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2017 και έφερε έναν νέο αέρα στη hip- hop μουσική.

Έχοντας δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, η Cardi B «έσπασε» το ρεκόρ των πωλήσεων καταγράφοντας 10 εκατομμύρια πωλήσεις. Έτσι, το «Bodak Yellow» γίνεται διαμαντένιο, μια διάκριση που δύσκολα κατακτά κάποιος καλλιτέχνης για ένα από τα τραγούδια του.

https://www.instagram.com/p/CMNrm7CBVZG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved