Miley Cyrus: Έβγαλε νέο music video και κάτι σε αυτό θα σε προβληματίσει

Το music video του «Angels Like You» είναι πλέον διαθέσιμο.

Η Νο1 pop καλλιτέχνιδα με τη μοναδική φωνή και το χαρακτηριστικό… μέταλλο, Miley Cyrus μόλις έκανε την πιο ευχάριστη έκπληξη στους θαυμαστές της και ναι, κυκλοφόρησε το music video του «Angels Like You» από το album της «Plastic Hearts».

Η Miley έχει επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρόμενα και κάνει αισθητή την παρουσία της στη βιομηχανία των καλλιτεχνών. Νέες συνεργασίες, επιτυχίες και singles είναι μερικά από τα επιτεύγματα της και αυτή τη φορά έρχεται με ένα super δυναμικό music video να κατοχυρώσει την θέση της.Αξίζει σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως το album «Plastic Hearts» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου.

Λοιπόν, το «Angels Like You» είναι ένα υπέροχο δυναμικό κομμάτι το οποίο απέκτησε το δικό του music video. Εκείνο που σίγουρα θα σε προβληματίσει είναι το κοινό που θα δεις στο video της, ωστόσο υπάρχουν απαντήσεις και για αυτό.

Το music video γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στις 7 Φεβρουαρίου στο Tampa Bay στη Φλόριντα για το pre-show του Super Bowl 2021. H Miley τραγουδά επί σκηνής για 7.500 ανθρώπους. Φυσικά αυτό μοιάζει παράξενο αν σκεφτείς πως η πανδημία και ο κορονοϊός μας έχει στερήσει κάθε συναυλία και κάθε συγκέντρωση, πόσο μάλλον τόσων ατόμων.

Όλοι τους είναι υγειονομικοί οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid- 19. Μάλιστα στο τέλος του music video η Miley αφήνει το προσωπικό της σημείωμα για αποφυγή παρεξηγήσεων και γράφει:

«Στις 7 Φεβρουαρίου, ένα χρόνο αφού ο κόσμος έβαλε λουκέτο λόγω του κορονοϊού, αυτό το video είναι κατά τη διάρκεια της πρώτης συναυλίας που πραγματοποιήθηκε από τότε που η πανδημία άλλαξε τις ζωές μας. Το κοινό εδώ είναι πλήρως εμβολιασμένο και πρόκειται για επαγγελματίες της υγείας που μάχονται θαρραλέα και ακούραστα τον COVID-19. Όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά μαζί και αυτό μπορεί να συμβεί νωρίτερα από ό,τι πιστεύουμε τώρα που τα εμβόλια γίνονται ευρύτερα διαθέσιμα. Ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει να σταματήσει η πανδημία με το να εμβολιαστεί. Μαζί μπορούμε να κάνουμε ξανά πραγματικότητα την εμπειρία της ζωντανής μουσικής.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved