Justin Bieber: Μόλις έκανε την πιο αναπάντεχη έκπληξη στους fans

Αυτό σίγουρα θα σε συγκινήσει!

Ο αστέρας της pop Justin Bieber, έχει ήδη ενημερώσει τους φανατικούς του θαυμαστές πως ετοιμάζει ένα νέο album. Η είδηση του νέου μουσικού του project ήταν μια από τις πιο χαρούμενες και οι fans ανυπομονούν για την κυκλοφορία του. Φυσικά όμως, δεν έμεινε μόνο στις ανακοινώσεις αφού μόλις ήρθε το ολοκαίνουργιο «Hold On».

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου, ο Justin Bieber πρόκειται να κυκλοφορήσει το έκτο κατά σειρά studio album του με τίτλο «Justice» που έρχεται μετά το υποψήφιο με Grammy album «Changes».

To «Hold On» θα είναι ένα από τα tracks του album και μάλιστα ο καλλιτέχνης μας δίνει μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει. Στο album θα συμπεριλαμβάνεται τόσο το «Hold On» όσο και τα τρία singles που έχουν προηγηθεί, το «Holy» με τη συμμετοχή του Chance the Rapper, το «Lonely» σε συνεργασία με τον Benny Blanco και το «Anyone».



Αξίζει σε αυτό το σημείο να σου τονίσουμε πως και τα τρία αυτά singles του βρίσκονται στο Top 40 του Billboard Hot 100 αυτή τη στιγμή, έχουν συγκεντρώσει στο σύνολο 2 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και 250 εκατομμύρια σε εβδομαδιαίο radio audience.

Μαζί με το κομμάτι του κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του YouTube και το music video, ένα music video κινηματογραφικών προδιαγραφών που θα σε συγκινήσει. Ο Justin καταδιώκεται από την αστυνομία αφού ληστεύει μια τράπεζα. Στην πορεία θα ανακαλύψεις πως απλά χρειάζεται χρήματα για να συνεχίσει το κορίτσι του, η Christine Ko, τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Άκουσε το «Hold On» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved