10 πράγματα που δεν ήξερες για τον Shawn Mendes

Kαι πάω στοίχημα ότι θα ήθελες να μάθεις

Nαι ξέρω, σου αρέσει και είσαι μεγάλη του θαυμάστρια και όχι άδικα. Ο Shawn Mendes θεωρείται το next best thing στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, με κομμάτια που φτάνουν στο νούμερο 1 των charts, με τρεις παγκόσμιες περιοδείες στο ενεργητικό του, παρόλο που είναι μόλις 20 ετών και όλο το μέλλον φυσικά να του ανήκει. Εκτός όλων των άλλων, είναι και κούκλος, οπότε ακόμη ένας λόγος να θέλεις να μάθεις 10 πράγματα που ίσως να μην ήξερες για εκείνον.

1. Γεννήθηκε στον Καναδά από Αγγλίδα μητέρα ενώ η καταγωγή του πατέρα του είναι από την Πορτογαλία (εξού και το Mendes).

2. Eίναι ερωτευμένος εδώ και χρόνια με την Emma Watson την πρωταγωνίστρια του Harry Potter.

3. Φοβάται τη θάλασσα. Ή για την ακρίβεια δεν μπορεί να φανταστεί τίποτα πιο τρομακτικό από το να είναι μόνος του στην μέση του Ωκεανού.

4. Κουβαλάει πάντα μαζί του ένα λούτρινο… λιονταράκι!

5. Σιχαίνεται τις ντομάτες. Όχι μόνο γευστικά αλλά και επειδή τις θεωρεί επιβλαβείς για την υγεία.

6. Στα 17 του, συμμετείχε στην περιοδεία της Taylor Swift. Μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του τον κάλεσε στη σκηνή για να του τραγουδήσει μαζί με το κοινό το Happy Birthday.

7. Eίναι ιδιαιτέρως αφηρημένος και έχει χάσει τουλάχιστον 10 φορές το πορτοφόλι του. Πού ταξιδεύει το μυαλουδάκι σου βρε Shawn μου;

8. Έγινε διάσημος από τα video που ανέβαζε στην πλατφόρμα Vine.

9. Και κάπως έτσι θεωρείται ο νέος Justin Bieber. Γιατί πρόλαβε να παλιώσει ο κανονικός…

10. Έμαθε να παίζει κιθάρα χωρίς δάσκαλο! Μα είναι το παιδί θαύμα; Μάλλον είναι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved