Δεν φαντάζεσαι με ποια διάσημη ραπερ συνεργάζονται οι Maroon 5

Αυτό κι αν είναι απίστευτο!

Πολλά είναι τα νέα τραγούδια που κυκλοφορούν έπειτα από κορυφαίες συνεργασίες που ποτέ δεν θα φανταζόμασταν πως θα προκύψουν. Η ραπ μουσική πια έχει μπει για τα καλά τόσο στις playlists όσο και στα charts, κάτι που δικαιολογεί και με το παραπάνω τις συνεργασίες αυτές. Αυτή τη φορά το κορυφαίο pop συγκρότημα Maroon 5 συνεργάζεται με μια από τις πιο επιτυχημένες ραπερ του χώρου και η ανακοίνωση ήρθε από τα επίσημα προφίλ τους στα social media.

Με ένα… αινιγματικό post οι Maroon 5 προϊδεάζουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για την νέα επερχόμενη επιτυχία τους και φαίνεται πως κατά κάποιο τρόπο μας δίνουν και τους στίχους του νέου track τους. Το κομμάτι θα έχει τίτλο «Beautiful Mistakes» και στο post τους έγραψαν «γέμισε τα βράδια μου με σπασμένα όνειρα». Λοιπόν, ποια είναι η ράπερ η οποία θα… γεμίσει τα βράδια με σπασμένα όνειρα;

https://www.instagram.com/p/CLYWcjbn8gV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Megan Thee Stallion είναι εκείνη που θα δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στο κομμάτι και πρέπει να παραδεχθείς πως το 2021 είναι η χρονιά της!



Η ίδια δημοσίευσε το εξώφυλλο του track και έγραψε στη λεζάντα για τη συνεργασία της με το συγκρότημα. Το κομμάτι φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου και δεν βλέπουμε την ώρα να το ακούσουμε!

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved