Justin Bieber: Το απίστευτο που συνέβη μετά τη διαδικτυακή συναυλία στο Tik-Tok

Δεν έχουν σημειωθεί ξανά τόσοι χρήστες σε μια διαδικτυακή συναυλία.

Ήδη έχεις ακούσει για τη διαδικτυακή συναυλία του Justin Bieber, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατφόρμα του Tik-Tok. Η συναυλία του αφορούσε ένα παλιότερο album του, του οποίου τα τραγούδια δεν είχε τραγουδήσει ξανά live.

To album του μακρινού 2013 με τίτλο «Journals» μετά τη συναυλία του εκτοξεύθηκε στις πρώτες θέσεις των charts και μάλιστα πρέπει να σου πούμε πως ο Justin έσπασε το ρεκόρ των livestreams.



Η συναυλία του πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου και οι χρήστες του Tik-Tok είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σε μια μοναδική του εμφάνιση. Πρέπει να σου πούμε πως περισσότεροι από 4 εκατομμύρια χρήστες συντονίστηκαν κατά τη διάρκεια του livestream, ωστόσο εκατοντάδες χρήστες παρακολούθησαν, ακόμη και τις επαναλήψεις του.

Η συναυλία με τίτλο «Journals Live from the drew house» έδωσε στον 26χρονο pop καλλιτέχνη την ευκαιρία να έρθει κοντά με τους θαυμαστές του αλλά επίσης ανέβασε δύο κομμάτια του album «Journals» στην κορυφή. Αν και τα κομμάτια «All That Matters» και «Heartbreaker» μετρούν 7 χρόνια στις ψηφιακές πλατφόρμες, μετά την εμφάνισή του αυτή στο Tik- Tok, τα streams που καταγράφηκαν ξεπέρασαν τα 3 δισεκατομμύρια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved