Demi Lovato: Στο νέο music video της… δεν τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος

Θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Μετά από μια υπέροχη μουσική εξομολόγησή της η Demi Lovato ήρθε πιο κοντά στο φανατικό κοινό της και το κατάφερε φυσικά χάρη στο νέο της κομμάτι. Το τραγούδι της το οποίο ήδη έχει σαρώσει και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views στην πλατφόρμα του YouTube μόλις απέκτησε το δικό του music video και θα το λατρέψεις.

Για τη δημιουργία αυτού του εξαιρετικού track η Demi Lovato συνεργάστηκε με τον Sam Fischer. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στο κοινό τους με το «What Other People Say» είναι να μη χάνουν τον εαυτό τους για να ικανοποιήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται ολόγυρά τους.

Με μια ιδιαίτερα αναπαράσταση του πώς είναι να χάνεις τελικά τον εαυτό σου και να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά, οι καλλιτέχνες αγγίζουν πραγματικά τους θαυμαστές τους και όχι μόνο.

Όσο για το music video του «What Other People Say», σίγουρα θα σε συγκινήσει και θα δεις στα πρόσωπά τους, δικές σου ιστορίες. Οι καλλιτέχνες περιπλανούνται σε ένα βαγόνι και αφηγούνται τη ζωή τους, τελικά όμως, μετά την συγκλονιστική αυτή διαδρομή τους, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved