Gian: «Ο φόβος είναι καλό να υπάρχει μέχρι ένα σημείο. Βοηθά να είσαι σε εγρήγορση»

Γράφει η Ανθία Φιλιππή

Πολλά είναι τα νέα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας που βγαίνουν προς το φως της δημοσιότητας και κάνουν τα δικά τους δειλά αλλά επιτυχημένα βήματα. Ο χώρος της μουσικής έχει αναμφισβήτητα ανάγκη από ταλέντα και ο κόσμος δείχνει να λατρεύει κάθε νέο καλλιτέχνη ή καλλιτέχνιδα που κυκλοφορεί τα πρώτα singles.

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο είναι ένα κορίτσι με το όνομα Gian. Η νέα Teen Queen έχει σίγουρα δρόμο μπροστά της μέχρι την κορυφή, ωστόσο τα πρώτα της βήματα είναι αρκετά επιτυχημένα. Με μπόλικο ταλέντο και θέληση να κυριαρχήσει στα μουσικά δρώμενα, η Gian έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο επιτυχημένα covers το «Love Your Voice» και το «By Any Means», που έχουν συγκεντρώσει στην πλατφόρμα του YouTube χιλιάδες views.

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό αφού κυκλοφόρησε το πρώτο της single, το «Hola California». Το εξαιρετικό κομμάτι είναι αποτέλεσμα μιας άψογης συνεργασίας με τους Dj Paco και Slogan, ένα τραγούδι που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Λοιπόν, ποια είναι Gian, πότε αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και πώς η πανδημία και η καραντίνα την έχει επηρεάσει; Αλήθεια ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις φύγει ο κορονοϊός και τι θέλει να πει σε εσένα που έχεις όνειρα για το μέλλον;

Η Gian μίλησε αποκλειστικά στο Teen Queen και την Ανθία Φιλιππή και παρακάτω θα βρεις τη συνέντευξή της.



  1. Πες μας λίγα λόγια για εσένα. Ποια είναι η Gian;
    Ως Gian σίγουρα λατρεύω ό,τι κάνει την καρδιά μου να χαμογελά και κυρίως να κάνω ανθρώπους γύρω μου χαρούμενους. Η μουσική είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ευτυχίας μου.
GIAN 1
  1. Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική και πότε κατάλαβες πως θέλεις με αυτό να ασχοληθείς;
    Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Από μικρό παιδί όλα γύριζαν γύρω από τη μουσική, την ποίηση, την ζωγραφική, τον χορό και άλλες τέχνες. Ίσως η συνειδητοποίηση πως αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να γίνω τραγουδίστρια, στιχουργός ήρθε έπειτα από πολλές δοκιμασίες όσον αφορά την επαγγελματική μου πορεία. Η ζωή μου χαμογέλασε σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία χρόνια και μου μένει πλέον από εδώ και πέρα μια ολόκληρη ζωή για να ακολουθήσω τη μουσική.
  1. Τα δύο cover κομμάτια σου, «Love Your Voice» και το «By Any Means», έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Θα έρθουν και άλλα covers στο κανάλι σου;
    Χαίρομαι πολύ για την ανταπόκριση του κόσμου. Τα έχω φτιάξει με πολλή αγάπη!! Covid & Covers πάνε μαζί η αλήθεια είναι, είχα πολλή όρεξη για τα συγκεκριμένα covers και στο μέλλον θα έρθουν και άλλα. Μείνετε συντονισμένοι!



  1. Το πρώτο σου single είναι μια συνεργασία με τους Dj Paco και Slogan, για χάρη του «Hola California». Τι έχεις να θυμάσαι από αυτή τη συνεργασία;
    Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, και έγινε και η πρώτη μου κυκλοφορία. Είμαι περήφανη γι’ αυτό. Ο Dj Paco και ο Slogan είναι δύο πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες και πολύ άξια παιδιά.



  1. Τελικά η τραπ μουσική σου αρέσει; Θα έκανες μια καριέρα στην τραπ;
    Δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες ούτε στη μουσική, ούτε στην πορεία οποιασδήποτε καριέρας. Μου αρέσουν όλα τα είδη, εγώ κινούμαι βέβαια περισσότερο σε pop, R&B και old school φάση, κι επίσης αγαπώ την jazz και όλα τα old time classics.
Gian
  1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης με τον οποίο θα ήθελες να συνεργαστείς;
    Μια από τις πολύ αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα είναι η Τάμτα. Είναι ξεκάθαρα pop icon για μένα, και θα μου άρεσε πολύ να κάνω μια συνεργασία μαζί της!
  2. Πώς περνάς την καραντίνα; Ετοιμάζεις νέα singles;
    Στην καραντίνα η αλήθεια είναι πως κάνω αρκετά πράγματα. Διαβάζω πολύ, τραγουδάω και βρίσκω τρόπους να αξιοποιώ τον χρόνο μου δημιουργικά.
Gian1
  1. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις τελειώσει το lockdown;
    Σίγουρα θα πετάξω τη μάσκα και επιτέλους θα προσπαθήσω να μπω σε ένα φυσιολογικό πρόγραμμα, ώστε να δουλεύω ελεύθερα και να έρχομαι πιο κοντά στους στόχους μου.
  1. Τι θα έλεγες στους θαυμαστές σου, τώρα εν μέσω μιας πανδημίας, που θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα αλλά φοβούνται;
    Γενικά θεωρώ πως ο φόβος είναι καλό να υπάρχει μέχρι ένα σημείο γιατί σε βοηθάει να είσαι σε εγρήγορση και να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις. Ωστόσο πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όπως και η πανδημία που συμβαίνει. Με θέληση και κόπο τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να ακολουθήσεις την καρδιά και τα όνειρα σου.
  1. Θα ακούσουμε κάποιο album σου σύντομα; Τι ετοιμάζεις για το μέλλον;
    Το μέλλον είναι αβέβαιο αλλά σίγουρα εν μέρη προβλέψιμο. Υγεία να υπάρχει και αγάπη! Όσο για το άλμπουμ, θα το ήθελα πολύ! Stay tuned γιατί έρχονται πολύ ωραία πράγματα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved