FY και Mad Clip έφεραν το hit «Prince» και έγινε αμέσως το νέο Trend

Έχουν ήδη σπάσει ρεκόρ στο YouTube.

Μετά την τεράστια επιτυχία του τραπερ FY με τη μοναδική Demy και το τραγούδι τους «Στα Κόκκινα» ακόμη ένα κομμάτι έρχεται τώρα να ταράξει τα νερά των trends του YouTube. Αξίζει, πριν σου μιλήσουμε για το νέο track του FY να σου υπενθυμίσουμε πως η επιτυχία «Στα Κόκκινα» συγκέντρωσε περισσότερα από 1 εκατομμύρια views στην πλατφόρμα του YouTube.

Η νέα συνεργασία του FY είναι το επόμενο hot track της εποχής και μάλιστα για τη δημιουργία αυτού του τραγουδιού ένωσε τις δυνάμεις του με τον Mad Clip και τον Thug Slime. Κανένας δεν περίμενε να ακούσει τόσο σύντομα ένα νέο κομμάτι, το «Prince» όμως τους εξέπληξε ευχάριστα!

Τόσο ο Mad Clip, όσο και ο Thug Slime έχουν μια αξιόλογη πορεία στη μουσική τους καριέρα και μάλιστα τα κομμάτια τους έχουν διακριθεί πολλές φορές. Ο Mad Clip τον τελευταίο μήνα του περασμένου χρόνου κυκλοφόρησε το νέο του album «Super Trapper II» και το «Elpida» ξεπέρασε τα 2 εκ. streams του Spotify. Επίσης, ο Thug Slime με τα τελευταία του singles έχει σπάσει τα ρεκόρ του YouTube και έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.

Το «Prince» κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων και μάλιστα βρίσκεται στην πεντάδα των Trends του YouTube. Τέλος, είναι στην κορυφή των digital charts και έγινε το Νο1 του Spotify στην ημερήσια κατάταξη.

Άκουσε το «Prince» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved