Rita Ora: Ηχογράφησε νέο EP από την εφαρμογή Zoom και είναι ένα αριστούργημα

Θα το λατρέψεις!

Η παγκόσμια superstar Rita Ora και ο ταλαντούχος υποψήφιος για Grammy DJ, Imanbek κυκλοφόρησαν το νέο τους EP, με τίτλο «Bang», ένα EP που θα λατρέψεις. Το αξιοσημείωτο αυτής της συνεργασίας, εκτός από τα εξαιρετικά tracks, είναι πως δημιουργήθηκε μέσω της εφαρμογής Zoom και μάλιστα με την συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, όπως ο Davis Guetta. To «Bang» είναι μια συλλογή τραγουδιών με pop, 80s και 90s club vibes αλλά και με house μελωδίες.



Ο Imanbek αξίζει να τονίσουμε πως έγινε ο πρώτος παραγωγός από την Ανατολική Ευρώπη που έφτασε στο Top 5 του Billboard Hot 100 Chart, όσο για τη Rita Ora, κρατάει το ρεκόρ για τα περισσότερα Top 10 singles από Βρετανίδα καλλιτέχνιδα στην Αγγλία, μετρώντας συνολικά 13.

Το EP περιλαμβάνει 4 tracks και το lead single έχει τίτλο «Big». Μετά από αυτό ακολουθεί το «Bang Bang» ένα κομμάτι το οποίο κλέβει την προσοχή του ακροατή. Για το υπέροχο αυτό track συνεργάστηκαν με τον ταλαντούχο αλλά και βραβευμένο με Grammy, David Guetta καθώς και τον απίστευτα ταλαντούχο υποψήφιο για Grammy, Gunna.



Το track «Mood» με τη συμμετοχή του Αμερικανού ράπερ KHEA είναι εξίσου συναρπαστικό, γεμάτο με έντονα beats και funk μελωδίες. Το κλείσιμο του EP βρίσκει τον Imanbek να «μπερδεύει» Bombastic pop με trap και house για την δημιουργία του «The One». Είναι μία συνταγή club glory με dance επιρροές και bass lines που θα κάνουν όλους τους φανατικούς θαυμαστές να χορεύουν ασταμάτητα.

«Bang» EP Track list:

  1. Big (feat. Gunna) – Rita Ora, David Guetta, Imanbek
  2. Bang Bang – Rita Ora, Imanbek
  3. Mood (feat. Khea) – Rita Ora, Imanbek
  4. The One – Rita Ora, Imanbek



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved