Are you ready; Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Ο Χατζηγιάννης το πάει ξανά «Από την Αρχή»

Δέκα διαχρονικά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, από το «Ένα Πρωϊνό» και το «Να Με Προσέχεις» μέχρι το «Μένω Εκτός» και το «Έξοδος Κινδύνου», ξαναγεννιούνται μέσα από εξαιρετικές διασκευές στο νέο άλμπουμ «Da Capo – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» που κυκλοφορεί τώρα με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη & τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στα βίντεο-μονοπλάνα που συνοδεύουν τα τραγούδια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, γήινος και αληθινός, ερμηνεύει καθαρά, φωτεινά, ζεστά και απόλυτα εκφραστικά αυτά τα δέκα τραγούδια από την αρχή –da capo όπως λέγεται στη γλώσσα της μουσικής.

Σε πασίγνωστα τραγούδια που έχουν σηματοδοτηθεί ανεξίτηλα από ερμηνείες ξεχωριστές, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει εδώ τον δικό του συναισθηματικό τόνο, κάνοντας μια νέα, δική του αρχή.

Τι μπορεί να πει κανείς για το «Μένω Εκτός», το «Τράβα Σκανδάλη», το «Ένα Πρωϊνό», το «Έξοδος Κινδύνου», το «Να Με Προσέχεις» και τα άλλα διαμάντια, οι διασκευές των οποίων περιλαμβάνονται σε αυτό το άλμπουμ; Ακόμη και τα τραγούδια «Δεν Έχω Χρόνο» και «Ο Βυθός Σου», που έγραψε και πρωτοτραγούδησε ο ίδιος πριν χρόνια, εδώ αποκτούν άλλες διαστάσεις, μιας ιδιαίτερης ερμηνευτικής ωριμότητας που χαρακτηρίζει πια τον τραγουδοποιό.



Ο δίσκος «Da capo - ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» γεννήθηκε χάρη στη μουσική συνάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη Δήμητρα Γαλάνη στο περσινό ντουέτο «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’Αγαπώ» και την μετέπειτα συνεργασία τους επί σκηνής στο Gazarte, όπου ο Μιχάλης κλήθηκε ως guest στις μουσικές παραστάσεις της Δήμητρας. Έτσι, οι μουσικές του «Da capo - ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» προέκυψαν μέσα από την αλληλεπίδραση που είχαν οι δυο ερμηνευτές με μια μπάντα από καταπληκτικούς μουσικούς.



Η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδάει μάλιστα μαζί με τον Μιχάλη στα τραγούδια «Ένα Πρωϊνό» και «Να Με Προσέχεις».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved