Ariana Grande- Doja Cat- Megan Thee Stallion: Το απίστευτο ρεκόρ που έσπασαν

Τα κορίτσια μόλις κυκλοφόρησαν το music video τους.

Το album «Positions» της Ariana Grande έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, και αυτό δεν είναι κρυφό. Τα κομμάτια της βρέθηκαν στη λίστα του Billboard Hot 100 και μάλιστα στα περισσότερα charts θα βρεις έστω και ένα από τα τραγούδια της. Αυτό πάντως που πρέπει να παραδεχθούμε είναι η ραγδαία άνοδος του track της με τίτλο «34+35».

Η pop Teen Queen κυκλοφόρησε το «34+35» και κέρδισε αρκετά θετικά σχόλια, εκείνο όμως που απογείωσε το κομμάτι της ήταν το επικό remix του. Η καλλιτέχνιδα για να δημιουργήσει το αριστούργημα αυτό συνεργάστηκε με τις ράπερ Doja Cat και Megan Thee Stallion και ναι, αυτή ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές της.

Το remix του «34+35» έφερε στα τρία κορίτσια μια διάκριση που, εδώ που τα λέμε, ήταν αναμενόμενη! Αν και το κομμάτι βρισκόταν στην εντέκατη θέση του Billboard Hot 100, εκτοξεύθηκε αμέσως στη δεύτερη θέση της λίστας. Αυτό κι αν είναι επίτευγμα.

Εκείνο που πρέπει να σου πούμε είναι πως το remix τους έχει τα περισσότερα «χτυπήματα», σε διάρκεια 20 χρόνων, μεταξύ άλλων tracks της λίστας όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Billboard.

Λοιπόν, αν και έχεις ήδη ακούσει το audio, πλέον μπορείς να δεις και το official music video με τα τρία κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Το music video τους κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του YouTube και μάλιστα σε μόλις 3 ώρες από την κυκλοφορία του συγκέντρωσε περισσότερες από 2 εκ. προβολές.

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved