Είσαι έτοιμη να ακούσεις κομμάτια των BTS που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει;

Η νέα τους εμφάνιση θα μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Σε μια σπάνια διαδικτυακή συναυλία οι BTS θα ερμηνεύσουν κομμάτια που ήδη έχουν γίνει γνωστά και επιτυχημένα αλλά θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις και τραγούδια τους για πρώτη φορά. Το teaser το οποίο κυκλοφόρησε έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 170.000 προβολές σε λίγες μόνο ώρες. Το ARMY έχει ήδη ενθουσιαστεί και έχουμε όλες τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεσαι!

Τα αγόρια του K- Pop συγκροτήματος διαγράφουν μια αξιοθαύμαστη πορεία στη μουσική τους καριέρα και μη ξεχνάς πως είναι εκείνοι που έχουν γίνει Νο1 στα charts. Πρόσφατα το K-Pop συγκρότημα έφτασε στην υποψηφιότητα για βραβείο Grammy και μη ξεχνάς φυσικά το επιτυχημένο τους κομμάτι «Dynamite» το οποίο «έσπασε» κάθε ρεκόρ! Επιπλέον το album «Be» αλλά και η Deluxe εκδοχή του έχουν φτάσει στην κορυφή των αμερικανικών charts.



Λοιπόν, αυτή τη φορά οι BTS έρχονται σε μια εμφάνιση έκπληξη! Θα ερμηνεύσουν κομμάτια τους, γνωστά και μη, στο «MTV Unplugged». Βέβαια, λόγω κορονοϊού και όλων των συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως, το boy-band θα τραγουδήσει από τη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Το αποτέλεσμα πάντως θα είναι ίδιο! Στις 23 Φεβρουαρίου θα μπορείς να τους ακούσεις!

Στη διαδικτυακή τους αυτή συναυλία θα ερμηνεύσουν ακυκλοφόρητα covers των ήδη γνωστών tracks τους αλλά και κομμάτια από το πρόσφατο album τους με τίτλο «Be: Essential Edition».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved