Tove Love- Martin Garrix: Έφεραν το track που θα σε κάνει να ξεχάσεις την καραντίνα

Το νέο τους single θα σε βγάλει από το mood καραντίνας!

Μετά από μεγάλη αναμονή οι θαυμαστές έχουν στα ακουστικά τους επιτέλους τη νέα συνεργασία του Martin Garrix και της Tove Lo. Η πρώτη κυκλοφορία για το 2021 έχει τίτλο «Pressure» και το single τους είναι σίγουρα το anthem της εποχής!

Κατά την διάρκεια του προηγούμενου lockdown, o Garrix δούλεψε πάνω σε νέα projects και ανυπομονούσε να τα δημοσιεύσει και να τα μοιραστεί με τους θαυμαστές του. Αυτή η πρώτη κυκλοφορία για το 2021, καθώς και το 1 δισεκατομμύριο streams που έφτασε το τραγούδι «In The Name of Love» με την Bebe Rexha στο Spotify, είναι σίγουρα δύο κομμάτια που προμηνύουν μια επιτυχημένη μουσική πορεία για τον καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια του 2021.



Λοιπόν, όσο για το νέο και αρκετά δυναμικό «Pressure», τα έντονα φωνητικά της Σουηδής καλλιτέχνιδας Tove Lo και οι στίχοι που συμπληρώνουν τέλεια το groovy track φέρνει μια νέα αποχή στη deep house μουσική και αυτό θα το διαπιστώσεις και μόνη σου μόλις ακούσεις το track τους. Θέλοντας πάντα να βρίσκει τρόπους να πρωτοπορεί, ο Garrix ανέδειξε την ποικιλία της μουσικής του και ακόμη δεν έχουμε ακούσει... τίποτα! Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το κομμάτι θα σε βγάλει από το mood της καραντίνας, θα σε μεταφέρει σε κάποιο club με δυνατή μουσική και φίλους να χορεύουν.

https://www.instagram.com/p/CKze5EMl3zN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Tove Lo δήλωσε: «Το κομμάτι στιχουργικά μιλάει για το πάθος και την έλλειψη αυτοελέγχου. Σε κάνουν και τα δύο να νιώθεις φανταστικά μέχρι που αρχίζεις να τα χάνεις. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την πρώτη μου συνεργασία με τον Garrix, ελπίζω να το νιώσουν και όλοι οι fans μας!». Η κυκλοφορία συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video. Το video μεταφέρει τους θαυμαστές σε μία έντονη διαδρομή όπου ο πρωταγωνιστής αναζητά το «φως» του.

Δες το music video του «Pressure» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved