CNCO: Το boy- band μόλις έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στους fans

Αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Το πολυαγαπημένο συγκρότημα, CNCO, μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο album του με τίτλο «Déjà vu». Καταλαβαίνεις βέβαια πως μετά από αυτό οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί αφού τα αγόρια είναι διαρκώς ευχάριστες εκπλήξεις!

Το νέο τους album περιλαμβάνει τα ήδη γνωστά και επιτυχημένα κομμάτια «Tan Enamorados», «Mis Ojon Lloran Por Ti», «Hero» και «Solo Importas Tu», καθώς και πολλά ακόμη. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, το boy- band δίνει πνοή σε παλιά ισπανόφωνα κομμάτια με τις διασκευές του και πρέπει να παραδεχθούμε πως αξίζει και με το παραπάνω να τα ακούσεις!



Πρόσφατα οι CNCO κέρδισαν μία θέση στην ετήσια λίστα του Forbes «30 Under 30 Music List», Class of 2021. Οι CNCO αξίζει να τονίσουμε πως ήταν οι μόνοι Λατίνοι καλλιτέχνες στην φετινή λίστα και μέσα σε αυτή κατατάσσονται καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν κατακτήσει υψηλές θέσεις στα charts και έχουν επηρεάσει την κουλτούρα της μουσικής.

Και επειδή οι εκπλήξεις δεν σταματούν στην κυκλοφορία του νέου τους album, τα αγόρια την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν έκπληξη στους φανατικούς υποστηρικτές τους παρουσιάζοντας το music video του «Solo Importas Tu», το οποίο μάλιστα και έφτασε κατευθείαν στο Νο2 των παγκόσμιων τάσεων του YouTube αλλά και στην κορυφή του ίδιου chart στο Μεξικό και στο Πουέρτο Ρίκο.

Δες το music video του «Solo Importas Tu» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved