10 ρομαντικά τραγούδια για να μπεις σε St. Valentine mood ASAP

Ετοιμάσου να ερωτευθείς περισσότερο με αυτά τα τραγούδια.

Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ημέρα στην οποία έχεις το ελεύθερο να νιώσεις την αγάπη η οποία φυσικά και αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Παρά την καραντίνα και τo… lockdown μπορείς να γιορτάσεις όπως ακριβώς σου έχουμε ήδη πει, ωστόσο εκείνο που πρέπει να κάνεις πριν έρθει η ξακουστή ημέρα των ερωτευμένων είναι να μπεις στο κατάλληλο mood!

Πολλές φορές η μουσική είναι ιδανική λύση για να νιώσεις κάποια συναισθήματα επομένως καταλαβαίνεις πως τα ρομαντικά tracks πρέπει να μπουν στην playlist σου ASAP. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά κομμάτια που μπορούν να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους και πρέπει να παραδεχθείς πως οι μπαλάντες που μπορείς να ακούσεις είναι πολλές.

Από κλασικές μπαλάντες, μέχρι pop αριστουργήματα, έχουμε τις ιδανικές προτάσεις για εσένα και μάλιστα μπορεί ένα από αυτά τα δέκα τραγούδια να τα αφιερώσεις και στο αγόρι σου. Σίγουρα θα το εκτιμήσει!

Rihanna- «Love On The Brain»



Θυμάσαι το συγκρότημα Green Day; Αρκετά επιτυχημένο rock συγκρότημα που μέχρι και σήμερα ακούγεται στη διαπασών. Το «Last Night» είναι ένα από τα τραγούδια που θα σε κάνουν να ερωτευθείς.



Adele- «Make You Feel My Love»



Ellie Goulding. Η πλέον ερωτική φωνή της pop μουσικής. Το «Starry Eyed» θα γίνει το αγαπημένο σου.



Φυσικά από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ariana Grande.



To νέο «Adore You» του Harry Style είναι σίγουρα ένα κομμάτι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις το λεγόμενο… love is in the air!



Coldplay- «Yellow»



Ο αγαπημένος Shawn Mendes επίσης τα έχει πει σωστά και το «If I Cant’s Have You» είναι σίγουρα ένα τραγούδι ιδανικό για τον Άγιο Βαλεντίνο.



Hozier- «Almost»



Charlie Puth- «One Call Away»

Ας ξεχάσεις λίγο το crush που έχεις με τον Charlie και επικεντρώσου στους στίχους! «Είμαι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά, θα είμαι εκεί για να σώσω τη μέρα.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved