Demi Lovato: Εξομολογείται πώς είναι να χάνεις τον εαυτό σου για τους άλλους

Με ένα αρκετά δυνατό μήνυμα επιστρέφει η Demi.

Δεν είναι εύκολο να αρέσεις σε όλους και ούτε είναι φυσιολογικό. Στη συνεχή προσπάθεια να ευχαριστείς τους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι αλήθεια πως κάπου- κάπου αφήνεις τον εαυτό σου… στην άκρη. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν μπορείς να αψηφήσεις και σε περίπτωση που δεν έχεις μιλήσει ποτέ για αυτά τα συναισθήματα που μπορεί να προκύψουν, η Demi Lovato μόλις μίλησε για εσένα!

Με το νέο της τραγούδι, η Demi περνά ένα ισχυρό μήνυμα στους θαυμαστές της και θέλει να τονίσει τις συνέπειες που μπορεί να προκύπτουν όταν προσπαθείς μονίμως να ικανοποιήσεις και να ευχαριστήσεις τους ολόγυρά σου, αντί για τον εαυτό σου.

Βέβαια, για να περάσει τα μηνύματά της συνεργάστηκε με έναν κορυφαίο pop- rock καλλιτέχνη, τον Sam Fischer. Το νέο τους track έχει τίτλο «What Other People Say» και μάλιστα συνοδεύεται με ένα εξαιρετικό music video που θα σου θυμίσει ένα από τα αγαπημένα σου επιτραπέζια παιχνίδια.

Στο music video θα δεις δύο διαφορετικούς ανθρώπους, δύο διαφορετικές ζωές και δύο διαφορετικές πραγματικότητες. Οι καλλιτέχνες έχουν ήδη μιλήσει για τη συνεργασία τους και για τα κρυφά μηνύματα που θέλουν να περάσουν.



Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Billboard, ο Sam τόνισε πως το «What Other People Say» είναι μια εξομολόγηση και αφορά το πώς μπορεί κάποιος να απομακρυνθεί από τον εαυτό του για να αρέσει στους ολόγυρά του. Επίσης πραγματεύεται την πίεση που μπορεί να νιώθει κάποιος από την κοινωνία.

Διάβασε όσα είπε η Demi στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved