Όλη η αλήθεια πίσω από το δεύτερο ισπανόφωνο track της Selena Gomez

Τα κρυφά μηνύματα και όσα αποκάλυψε η ίδια.

Η Selena Gomez μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο ισπανικό της single αυτό το μήνα και ενώ το «Da Una Vez» θύμιζε περισσότερο μπαλάντα, το νέο της κομμάτι, «Baila Conmigo» σίγουρα έκανε όλους τους θαυμαστές της να ξεσηκωθούν. Ο τίτλος του τραγουδιού μεταφράζεται «Dance With Me» και για το εξαιρετικό αυτό κομμάτι που έφτασε στα αυτιά μας συνεργάστηκε με τον ταλαντούχο Rauw Alejandro.



Το αρκετά χαρμόσυνο νέο ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό αφού η pop καλλιτέχνιδα έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία ισπανικών τραγουδιών τα οποία θα συμπεριληφθούν σε ένα EP με τίτλο «Revelacíon» γεμάτο Ισπανικά κομμάτια, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου.

Άραγε όμως τι θέλει να πει η Selena σε αυτό το κομμάτι και ποια είναι η στάση της ολόγυρα από αυτό το πρώτο της βήμα; Τόσα χρόνια η Selena δεν είχε επιδιώξει να πλησιάσει τις ρίζες της και πρέπει να παραδεχθούμε πως το έκανε με τρομερή επιτυχία.

Η Selena Gomez αποκάλυψε πρόσφατα στον Zane Lowe σε συνέντευξη της στο Apple Music ότι ήθελε να κάνει ένα ισπανικό project εδώ και 10 χρόνια. «Ξέρεις τι είναι αστείο, νομίζω ότι τραγουδάω καλύτερα στα Ισπανικά» δήλωσε η Selena. «Στοχεύω στην κληρονομιά μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη.»



Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο ότι η Selena δεν μιλά άπταιστα Ισπανικά, παρόλα αυτά τραγούδησε και φυσικά ήταν ένα αριστούργημα. Εν τω μεταξύ αν ακόμη ψάχνεις και αναρωτιέσαι τι σημαίνουν όσα τραγουδά η Selena σου έχουμε την απάντηση και σε αυτό.

Λοιπόν, Selena, αν νόμιζες πως δεν θα καταλαβαίναμε τι τραγουδάς κάνεις λάθος. Έχουμε την μετάφραση των ισπανικών στίχων και δεν μπορούμε να την κρατήσουμε μόνο για τον εαυτό μας.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved