Ariana Grande: Το αινιγματικό post και η ανακοίνωση που κανένας δεν περίμενε

Αυτό όντως, ήταν έκπληξη!

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Ariana Grande ανακοίνωσε κάτι που κανένας από τους φανατικούς της θαυμαστές δεν ήξερε και φυσικά δεν περίμενε να ακούσει. Με το αινιγματικό της post ανακοίνωσε μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις των τελευταίων ημερών.

Η διάσημη pop star την τελευταία περίοδο έχει κυκλοφορήσει ένα υπέροχο album με μουσικά διαμάντια τα οποία φυσικά ο κόσμος έχει λατρέψει. Το album «Positions» διακρίθηκε και τα κομμάτια της έκαναν θραύση στα charts ωστόσο η Ari δεν μένει μόνο σε αυτό.

Στο αινιγματικό post της αρχικά να σου πούμε πως υπήρχαν και δύο φωτογραφίες από τα γυρίσματα του remix «34+35» για το οποίο συνεργάστηκε με τις Megan Thee Stallion και Doja Cat. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Μιας και το album της ήταν πράγματι τόσο επιτυχημένο αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να χαρίσει στον κόσμο που την ακολουθεί κάτι ακόμη.



Το album «Positions» θα γνωρίσει την deluxe εκδοχή του όμως τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ. Στην νέα έκδοση αυτή θα συμπεριλαμβάνονται 14 τραγούδια από το πρωτότυπο album και όχι μόνο!

Αν και ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την queen της pop μουσικής σκηνής οσον αφορά την κυκλοφορία του album, η ανάρτησή της προαναγγέλλει τον σύντομο ερχομό του. Επίσης στη σειρά φωτογραφιών υπάρχει και ακόμη μια στην οποία φαίνεται η track list της deluxe έκδοσης του album της στο οποίο φυσικά υπάρχει ακόμη μια χρήσιμη και ευχάριστη πληροφορία.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved