MadClip: Είναι ξανά στα trends και το νέο του track θα το λατρέψεις

H συνεργασία τους θα συζητηθεί!

Για ακόμη μια φορά ο τραπερ είδωλο της νέας γενιάς ανεβαίνει στις τάσεις του YouTube, άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει. Ο Mad Clip μετρά επαναλαμβανόμενες επιτυχίες και με τα κομμάτια του έχει γίνει ευρέως γνωστός.

Οι συνεργασίες του επίσης είναι αξιοζήλευτες και πολλοί τράπερ θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του. Ωστόσο πρέπει να σου μιλήσουμε για τον τραπερ Fly Lo ο οποίος ένωσε τη φωνή του με τον αγαπημένο σου Mad Clip.Τον προηγούμενο χρόνο συμμετείχε στο κομμάτι του YPO με τίτλο «Lamborgini» ενώ η συνεργασία που «έριξε» όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ήταν με τον Ivan Greko στο single «Pyrex». To «Maroco» επίσης βρέθηκε Νο1 στα trends του YouTube και ακόμη δεν έχεις δει τίποτα.



Η νέα του συνεργασία είναι με τον καλλιτέχνη Fly Lo και μαζί έχουν ήδη κατακτήσει την κορυφή. Το νέο τους track έχει τίτλο «LDN» και ο συνδυασμός των δύο απογειώνει το τραγούδι τους.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το κινηματογραφικών προδιαγραφών music video. Τόσο ο Mad Clip, όσο και ο Fly Lo έχουν τον απόλυτο έλεγχο και αυτό θα το διαπιστώσεις μόνο όταν το δεις. Εν τω μεταξύ, στο YοuTube το κομμάτι τους έχει περισσότερες από 400.480 προβολές και βέβαια βρίσκεται στη τρίτη θέση.

Στίχοι:

Μιλάμε στα ποδανά
Μέσα στη νύχτα, μάζεψα πράματα, πέρασα σύνορα
Άφησα πίσω τη μάνα μου μόνη της, δεν είπα τίποτα
Της είπα πως βρήκα δουλειά των ονείρων μου
Της είπα πως φτιάχνω τον κύκλο μου
Της είπα θα αλλάξω τη μοίρα μου
Κι έτσι έγινε σαφώς
Βγήκα μπαμ πιο δυνατός

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved