Maluma: Έγινε 27 και έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στους fans και στον εαυτό του

Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Το παγκόσμιο φαινόμενο και είδωλο της Latin μουσικής, ο MALUMA γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές του με μια κυκλοφορία έκπληξη!

Ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε εντελώς απροειδοποίητα το νέο του album και αυτό ήταν ένα μεγάλο δώρο για όλους μας! Το project περιλαμβάνει επτά tracks και videos στα οποία ο εξερευνά την Jamaica και συνδέεται με μια νέα πραγματικότητα.

Για το album με τίτλο «#7DJ» (7 Days in Jamaica), ο MALUMA παρουσιάζει έναν εντελώς διαφορετικό... ήχο, από εκείνον που έχουμε συνηθίσει συνδυάζοντας Latin urban μουσική με reggae και dancehall ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τους διάσημους Τζαμαϊκανούς καλλιτέχνες Ziggy Marley και Charly Black, ενσωματώνοντας παραδοσιακούς μουσικούς της.

Κάθε κομμάτι του θα καταλάβεις πως έχει ξεχωριστό στυλ, όλα όμως έχουν ένα κοινό! Την αγάπη του καλλιτέχνη για την κουλτούρα αυτής της μουσικής.

«Αυτές οι εφτά μέρες στην Τζαμάικα ήρθαν σε μια στιγμή που έπρεπε να ξεφύγω και να χαλαρώσω, αφού δούλευα ασταμάτητα για επτά χρόνια, κάτι μου με έκανε να αναρωτηθώ, αν θα έπρεπε να συνεχίσω να κάνω μουσική. Έκανα πολύ διαλογισμό και επέστρεψα διαφορετικός άνθρωπος, εντελώς εμπνευσμένος και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η μουσική δεν είναι μόνο αυτό που κάνω, είναι μέρος της ζωής μου, είναι το πώς βιώνω και αντιλαμβάνομαι την ζωή», δήλωσε ο Maluma.

Άκουσε τα κομμάτια του παρακάτω:

Track list - #7DJ (7 Days in Jamaica)

  1. Tónika ft. Ziggy Marley


  2. Love ft. Charly Black


  3. Chocolate


  4. Agua de Jamaica


  5. Desayun-Arte


  6. La Burbuja


  7. Peligrosa


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved