5 τραγούδια της Miley Cyrus που σίγουρα έχεις ξεχάσει

Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση να τα θυμάσαι.

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Miley Cyrus; Η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το ξεκίνημα της καριέρας της, κάτι φυσικά που δεν σε βοηθά να θυμηθείς πώς ήταν τότε. Από το 2006 μέχρι και το 2011, η Miley Cyrus ήταν γνωστή σε όλους ως…. «Hannah Montana» και ας ήταν αυτός ο τίτλος της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε και όχι το όνομά της. Το όνομα του ρόλου που ενσάρκωνε η μικρή τότε Miley ήταν Miley Stewart και ήταν το πιο διάσημο κορίτσι των εφηβικών σειρών της εποχής.

Μέσα από αυτή τη σειρά, η διάσημο pop star έγινε ευρέως γνωστή και μάλιστα οι θαυμαστές συνειδητοποίησαν πως έχει μια υπέροχη φωνή. Από τη δεύτερη σεζόν της σειράς οι fans είχαν ήδη ένα διπλό album, ένα με τραγούδια της Miley και ένα με τραγούδια της… Hannah Montana.

Στην πορεία της σειράς υπήρξαν πολλές φορές που η Miley τραγούδησε και τα κομμάτια της ακούγονται ακόμη. Θυμάσαι όμως τα πέντε καλύτερα από αυτά;

Αρχικά να σου θυμίσουμε πως έχει τραγουδήσει, για χάρη της σειρά, με τους Jonas Brothers στο κομμάτι «We Got The Party».



Στο φινάλε της σεζόν τραγούδησε το «Gonna Get This» μια συνεργασία με τον Iyaz που ενθουσίασε τους θαυμαστές.



«Ordinary Girl». Το κομμάτι αυτό ήταν πραγματικά κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Miley.



«If We Were A Movie»
Το τραγούδι αυτό ακούστηκε στην πρώτη σεζόν της σειράς και είναι συνδεδεμένο με το crush της Miley Stewart, τον Corbin Blue.



«Nobody's Perfect»
Το κομμάτι αυτό όχι μόνο είναι υπέροχο αλλά περνά και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα! Το μεγαλύτερο μουσικό είδωλο μέσα από αυτό το τραγούδι εξηγεί στα παιδιά πως δεν πειράζει να κάνεις λάθη και δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved