Justin Bieber: Μόλις αποκάλυψε τι ετοιμάζει στους fans και θα ενθουσιαστείς

Λοιπόν, οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους.

Κατά τη διάρκεια του lockdown πολλές ήταν οι επιτυχίες που χάρισε στους θαυμαστές του ο Justin Bieber και θα σου θυμίσουμε για τυπικούς λόγους την τρομερή συνεργασία του με την Ariana Grande στο «Stuck With You». To πρόσφατο «Anyone» επίσης έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια, ο pop star όμως δεν μένει μόνο σε αυτά.



Αυτή τη στιγμή ο Justin Bieber αποκάλυψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram πως ετοιμάζει κάτι τρομερό και ναι, οι θαυμαστές του έχουν ενθουσιαστεί. Το ίδιο θα συμβεί και με εσένα.

Με μια σειρά φωτογραφιών ο Justin έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς περνά το χρόνο του και πράγματι έχει βρει την πιο δημιουργική ασχολία. Στις φωτογραφίες του θα τον δεις να ποζάρει, γεμάτος αυτοπεποίθηση, στο studio, στο οποίο βρίσκεται για να ετοιμάζει το νέο του album.

Η χαρά του δεν περιγράφεται αν και μέσα από τις φωτογραφίες προσπαθεί να μεταφέρει τα συναισθήματά του στο κοινό του. Ο καλλιτέχνης, όπως αποκάλυψε, ετοιμάζει το έκτο σε σειρά album του. Σίγουρα πρόκειται για κάτι ακόμη καλύτερο από το «Changes» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο χρόνο και σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.

Βρες τις φωτογραφίες του στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved