BTS: Ετοιμάζουν το καλύτερο δώρο για του fans και το Army έχει ενθουσιαστεί

 Τι ετοιμάζουν τα αγόρια του πιο επιτυχημένου K-Pop band;

Το πιο επιτυχημένο K-Pop συγκρότημα ετοιμάζει μια super έκπληξη για τους θαυμαστές και πρέπει να σου πούμε πως το ARMY έχει ενθουσιαστεί. Το boyband μετρά ήδη επαναλαμβανόμενες επιτυχίες και μάλιστα το τελευταίο τους album κυκλοφόρησε και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, δεν θα μπορούσαν τα νέα να είναι πιο ευχάριστα!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το «Dynamite», το πρώτο αγγλόφωνο single των BTS, έκανε το ντεμπούτο του στο No1. του Billboard τον Αύγουστο δίνοντας τεράστια ώθηση στην καριέρα τους, αφού τα αγόρια είναι το πρώτο Κορεάτικο group που έχει κατακτήσει ποτέ την πρώτη θέση των charts.



Το BE επίσης, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Billboard, ήταν το πέμπτο Νο1. στην κατάταξη του Billboard 200. Καταλαβαίνεις μετά από αυτά πως οι BTS έχουν πολλά ακόμη να προσφέρουν στη μουσική βιομηχανία αλλά και στους θαυμαστές τους.

Λοιπόν, το «δώρο» τους για τους φανατικούς θαυμαστές τους δεν είναι άλλο από ένα μουσικό διαμάντι που πρόκειται σίγουρα να σε ενθουσιάσει!

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved