Η Billie Eilish τραγουδά πρώτη φορά στα Ισπανικά και έχουμε ενθουσιαστεί

Μάλλον πρέπει να βγάλει κι άλλα Ισπανικά κομμάτια.

Σε καμία περίπτωση δεν θα σου περνούσε από το μυαλό πως η Billie Eilish θα τραγουδούμε ποτέ στα Ισπανικά. Κι όμως το έκανε, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που αιφνιδιάζει το κοινό της. Η αγαπημένη star της pop μουσικής βιομηχανίας έχει ξεπεράσει, όχι μόνο καταξιωμένους καλλιτέχνιδες, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό, για αυτό λοιπόν το νέο τη κομμάτι θα σε ενθουσιάσει.

Το «Lo Vas A Olvidar» είναι το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που ακούμε από την Billie και φυσικά σε αυτό της το μεγάλο μουσικό της βήμα δεν θα μπορούσε να είναι μόνη. Στο πλάι της βρίσκεται η εξίσου αγαπημένη και ταλαντούχα Rosalia.

Το κομμάτι τους θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι ένα εξαιρετικό μουσικά «πάντρεμα» της Ισπανικής αλλά και της Αγγλικής κουλτούρας. Τα δύο κορίτσια τραγουδούν κατά βάση στα Ισπανικά ωστόσο θα ακούσεις και μερικές Αγγλικές φράσεις, μάλιστα το track μπορείς να το βρεις και με τον τίτλο «Will You Forget It».

Tο κομμάτι τους είναι για χάρη της αγαπημένης σειρά Euphoria και θα το ακούσουμε στο «Part Two: Jules». Μαζί με το «Lo Vas A Olvidar» κυκλοφόρησε και το επίσημο music video.

Όσο για τους στίχους; Σου έχουμε την ακριβή μετάφραση από τα Ισπανικά στα Ελληνικά για να μπεις αμέσως στο κλίμα, πάτα λοιπόν το play στο παρακάτω video και μπες στη gallery για να μάθεις τι τραγουδούν τα κορίτσια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved