Lockdown: Είσαι έτοιμη να δεις το νέο video της Natasha Kay με special guest

Μόλις κυκλοφόρησε και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα.

Έχεις καταλάβει πως τίποτα δεν σταματά την Queen Natasha Kay! Η καραντίνα την έχει κάνει πιο δημιουργική και το lockdown της «έφερε» ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι. Η αγαπημένη σου σταρ κυκλοφόρησε στα τέλη του προηγούμενου χρόνου ένα track το οποίο έκανε θραύση στην πλατφόρμα του Τik- Tok αλλά και του Spotify. Τώρα, ήρθε το music video του και θα ξετρελαθείς!

Φυσικά αναφερόμαστε στο νέο κομμάτι με τίτλο «Lockdown». Η διάδοση του έγινε από τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως από το Tik- Tok, αφού οι αγαπημένοι θαυμαστές της Natasha Kay άκουσαν το στιγμιότυπο του track και έκαναν τη χορογραφία του να μοιάζει παιχνιδάκι.

Μετά από τόσες επιτυχίες, τραγούδια, συνεργασίες αλλά και εμφανίσεις, η Natasha έκανε το επόμενο βήμα και κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας το καλύτερο music video που έχεις δει ποτέ. Εν τω μεταξύ να σου θυμίσουμε πως το κορίτσι μας εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων Mad VMA, τραγούδησε με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛISSES και πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Λοιπόν, το music video του «Lockdown» είναι γυρισμένο σε εσωτερικό χώρο όπως καταλαβαίνεις, και εκείνο που το κάνει ξεχωριστό- εκτός από την Natasha- είναι τα δύο παιδιά που εμφανίζονται στο κάδρο και δη, το αγοράκι με τα σγουρά μαλλιά. Οι χορευτικές του ικανότητες είναι αξιοζήλευτες! Ακόμη κάτι που θα σου τραβήξει το βλέμμα είναι η ομοιότητα της Natasha Kay με τη μοναδική Billie Eilish. Λίγο το μπλε χρώμα στα μαλλιά της, το ύφος της και λίγο οι φαρδιές πιτζάμες θα σε κάνουν να ανατρέξεις σε φωτογραφίες της Billie.

Δες το music video του «Lockdown» εδώ:






Στη gallery θα βρεις τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved