Katy Perry-Demi Lovato: Αυτή είναι η καλύτερη εμφάνισή τους ever!(video)

Θα τις λατρέψεις!

Προς τιμήν του νέου Προέδρου της Αμερικής Joe Biden, έπειτα από την ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε ένα event με πολλή μουσική και εμφανίσεις αγαπημένων σου καλλιτεχνών που θα μείνουν σίγουρα αξέχαστες.

Το event «Celebtatin America» με οικοδεσπότη τον Tom Hanks μεταδόθηκε ζωντανά από σχεδόν όλα τα ξένα τηλεοπτικά Μέσα, καθώς όμως και από πολλές ψηφιακές πλατφόρμες όπως είναι το YouTube και το Facebook. Μερικά από τα ονόματα που ήδη είχαν γίνει γνωστό πως θα εμφανιστούν ήταν ο Justin Timberlake, ο John Legend, αλλά και η Demi Lovato.



Αξίζει βέβαια να πούμε πως οι εμφανίσεις των Jennifer Lopez και Lady Gaga ήταν πραγματικά εκθαμβωτικές, με εκείνη της JLo να κλέβει την παράσταση.

Λοιπόν, είσαι περίεργη να δεις τις αγαπημένες μας εμφανίσεις που σίγουρα θα λατρέψεις και εσύ; Δεν είναι άλλες από τις εμφανίσεις της αγαπημένης σου Demi Lovato, Katy Perry αλλά και του Justin Timberlake.

Demi Lovato:
Μετά την επανεμφάνισή της η pop καλλιτέχνιδα έχει θέσει υψηλούς στόχους και σίγουρα η επιστροφή της Demi στα μουσικά δρώμενα έχει κάνει κρότο! Μετά την ερμηνεία του εθνικού ύμνου στο Super Bowl έχει πλέον πάρει το δρόμο που ήθελε και πλέον δεν τη σταματά κανείς.

Σήμερα, η εμφάνισή της στο «Celebrating America» δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία εμφάνιση. Άκρως γοητευτική, ερμήνευσε το τραγούδι «Lovely Day» και πραγματικά θα τη λατρέψεις!



Katy Perry:
Με ένα λευκό σύνολο, πανέμορφη όπως πάντα, η Katy Perry «άναψε πυροτεχνήματα» και ο ουρανός γέμισε με φως. Ποιο θα ήταν το καλύτερο τραγούδι για να ερμηνεύσει λοιπόν; Τραγούδησε το «Firework» και η ερμηνεία της ήταν μια από τις σπάνιες ερμηνείες που μας έχει χαρίσει.



Από αυτή τη λίστα βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος μας, Justin Timberlake:
O γοητευτικός Justin Timberlake ήδη είχε κάνει γνωστή την εμφάνισή του μέσα από μια δημοσίευσή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Όπως έχει δηλώσει είναι τιμή του που θα εμφανιστεί και ναι, αυτό φάνηκε από την ερμηνεία του και το παρουσιαστικό του. Το τραγούδι «Better Days» γράφηκε εν μέσω κορονοϊού, καταλαβαίνεις λοιπόν πως το συναισθηματικό φορτίο είναι τεράστια. Το τραγούδι αυτό είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ εκείνου και του Ant Clemon, μάλιστα ήταν και υποψήφιο για βραβείο Grammy.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved