Justin Bieber: Η αλήθεια πίσω από τo music video του single «Anyone»

Το behind-the-scenes video που κυκλοφορεί τα λέει όλα!

Στις αρχές του νέου χρόνου ο αγαπημένος Justin Bieber ανανέωσε τις playlists μας με το υπέροχο «Anyone» και πράγματι αυτό το τραγούδι ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν. Μετά το «Holy» το «Lonely» και το «Monster» με τον Shawn Mendes, το «Anyone» έρχεται να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του και το music video του ήταν πράγματι υπέροχο.

Με συμπρωταγωνίστρια τη Zoey Deutch, ο Justin εμφανίστηκε ως πυγμάχος και η ιστορία ακολουθεί τη ζωή και την καθημερινότητά του. Η ιστορία έχει μια ροή κινηματογραφικής ταινίας και το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Justin είναι πως η δύναμη της αγάπης τα νικά όλα!



Λοιπόν όμως τι υπάρχει «πίσω από τις σκηνές» και τι ενέπνευσε τελικά τον Justin; Στο νέο behind-the-scenes video που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του YouTube θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

«Πάντα ήθελα να κάνω ένα video πυγμαχίας και σε αυτό το τραγούδι ταιριάζει απόλυτα αφού είναι μια μπαλάντα της δεκαετίας του '80» έγραψε ο Bieber στο video «The Making of Anyone.»

Ακόμα κι αν το music video θυμίζει τα concept των ταινιών «Rocky» και «Creed», οι οποίες λειτούργησαν ως βασικές αναφορές, υπάρχει μια συγκεκριμένη ταινία που τελικά ήταν το reference του «Anyone».

«Αν δεν είσαι ερωτευμένος, σε κάνει να θέλεις να ερωτευτείς. Είναι σαν το “Notebook”» συνέχισε ο pop super star στις σημειώσεις που εμφανίζονται κάτω από τα αποσπάσματα του video. H σκηνή στην οποία ο Bieber χτυπά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του κρίσιμου αγώνα, καθώς και στην παραλία, είναι εμπνευσμένες από την ταινία «Snatch» του 2000.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved