Ο 17χρονος «σωσίας» του Justin Bieber θα γίνει το νέο σου crush

Είσαι έτοιμη να κολλήσεις με τον The Kid LAROI;

Διαρκώς ακούμε ολοένα και περισσότερα νέα ονόματα στην επικαιρότητα των μουσικών νέων κάτι που αναμφισβήτητα μας χαροποιεί μιας και όπως θα αντιλαμβάνεσαι υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στην επιλογή των τραγουδιών. Αυτή τη φορά έχουμε ένα αγόρι που θα λατρέψεις και μάλιστα θα σου θυμίσει τον Justin Bieber στα πρώτα του βήματα.

Ο λόγος για τον 17χρονο The kid LAROI, τον Αυστραλό καλλιτέχνη που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο των ακροατών, όσο και των charts. Ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης έκανε το ντεμπούτο του με ένα album γεμάτο εκπλήξεις. Το «F*CK LOVE» διακρίθηκε φτάνοντας ακαριαία στις πρώτες θέσεις του Top10 του αμερικανικού Billboard 200.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο The kid LAROI παρουσίασε στους θαυμαστές του την «SAVAGE» εκδοχή του album του με 9 ολοκαίνουργια tracks, τα οποία ήδη έχουν μπει στα charts και κερδίσουν τις εντυπώσεις.



Το single του με τίτλο «Without You» κυκλοφόρησε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδίως στην Ελλάδα. Το κομμάτι αυτό κυκλοφόρησε με το music video του και πραγματεύεται την έννοια της αγάπης και της ερωτικής απογοήτευσης. Στο YouTube το «Without You» έχει περισσότερες από 10.000.000 προβολές και όσο θα βλέπεις το music video του τόσο περισσότερο ο Τhe kid LAROI θα σου θυμίζει τον Justin Bieber σε νεαρότερη ηλικία.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.






Δες στη gallery τις φωτογραφίες του για να καταλάβεις πόσο μοιάζει με τον Justin.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved