Δεν θα πιστέψεις με ποιες ράπερ συνεργάστηκε η Ariana Grande (pics+ vid)

Δεν περίμενε κανένας μας αυτήν τη συνεργασία.

Για ακόμη μια φορά η αγαπημένη Ariana Grande μας εκπλήσσει ευχάριστα και μάλιστα μας εντυπωσιάζει με τα νέα καλλιτεχνικά της εγχειρήματα. Το Νο1 pop αστέρι ανακοίνωσε τη συνύπαρξή της με δύο άκρως αγαπημένες ραπερ στα social media και η αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων ήταν αυτή ακριβώς που φαντάζεσαι.

Ο λόγος για ένα υπέροχο remix του ήδη επιτυχημένου «34+35» από το album «Positions» της Ari. To κομμάτι αυτό εμφανίστηκε στο Billboard Hot 100 και σίγουρα το remix της θα ακολουθήσει την ίδια ανοδική πορεία.



Ο λόγος για τις δύο κυρίες της rap μουσικής σκηνής που έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους το τελευταίο διάστημα, τόσο για τις εκρηκτικές προσωπικότητές τους, όσο και για τις εμφανίσεις τους.

Το «34+35» από σήμερα έχει το επίσημο remix του και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο. Οι καλλιτέχνιδες που ενώνουν τις δυνάμεις τους είναι η Doja Cat και η Megan Thee Stallion, δύο κορίτσια που φέτος έφθασαν πολύ κοντά στην απόκτηση του βραβείου Grammy με τον τίτλο «Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη».

Το κομμάτι είναι ήδη διαθέσιμο και πρέπει να το ακούσεις ASAP!






Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved