Selena Gomez: Το νέο single «De Una Vez» μόλις κυκλοφόρησε (photo+ video)

Επιστρέφει ξανά στις «ρίζες» της η Selena Gomez.

Δεν ήταν κρυφό πως η αγαπημένη σου Selena Gomez επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι, ένα κομμάτι στα ισπανικά. Η πανέμορφη Λατίνα κυκλοφόρησε ένα ξεχωριστό track και έτσι ακολουθεί κατά κάποιον τρόπο τις ρίζες της. Το ολοκαίνουργιο «De Una Vez» υποδέχεται τις προηγούμενες επιτυχίες της pop star και αν μας ρωτάς πρόκειται να φτάσει ψηλά στις θέσεις των charts.

Μη ξεχνάς πως το album «Rare» το οποίο κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν, χάρισε στην καλλιτέχνιδα την τρίτη πρωτιά της στο Billboard 200. Η 28χρονη αστέρας της pop μουσικής βιομηχανίας έχει αποδείξει και με το παραπάνω το απέραντο ταλέντο της και είναι γεγονός πως όταν βάλει κάτι στο μυαλό της, τίποτα δεν τη σταματά. Η κορυφή είναι σίγουρα στα άμεσα σχέδια της και με τη νέα της κυκλοφορία πρόκειται να την κατακτήσει.

Το νέο «De Una Vez» είναι ένα ισπανόφωνο αριστούργημα, σπάνιο θα λέγαμε, αφού ελάχιστες φορές έχουμε ακούσει τη Selena να τραγουδά στα Ισπανικά παρά τη μεξικανική καταγωγή της, παρ’ όλα αυτά οι φορές εκείνες έχουν πράγματι μείνει αξέχαστες.



Το 2010 το «Un Año Sin Lluvia», η ισπανόφωνη εκδοχή του «A Year Without Rain» είχε τραβήξει τα βλέμματα, αλλά και το 2018 στο κομμάτι «Taki Taki» του DJ Snake έκανε το γύρω του κόσμου και βρέθηκε σε εκατοντάδες playlists ανά τον κόσμο.



Λοιπόν, αφού όλα τώρα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σου, πρέπει να σου πούμε πως το «De Una Vez» ή αλλιώς «At Once» το οποίο κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company, είναι μια… ωδή στην κουλτούρα και τις ρίζες της, στοιχεία απαραίτητα για το όραμα που έχει στη μουσική της πορεία. Για την υλοποίηση του νέου track της συνεργάστηκε με τον ευρέως γνωστό και πολυβραβευμένο με Latin Grammy παραγωγό Tainy (Bad Bunny, J Balvin), τους Albert Hype, Jota Rosa και NEON16. Όσο για το music video, συνεργάστηκε με το duo Los Pérez—Tania Verduzco και Adrián Pérez.

Δες το music video εδώ:






Δες στη galelry τις φωτογραφίες από το «De Una Vez».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved