Ξέχνα την Tamta που ήξερες! Στο music video του «Awake» είναι μια άλλη

Ποιος θα φανταζόταν την Tamta σε τέτοιο ρόλο;

Η Tamta είναι μια άκρως εντυπωσιακή αλλά και ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που με το πέρας του καιρού έχει πια γράψει ιστορία στη μουσική βιομηχανία. Η pop σκηνή είναι σίγουρα πιο «γεμάτη» με τα αριστουργήματά της και αναμφισβήτητα τα τελευταία της singles έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Η αγγλόφωνη δισκογραφία ήρθε και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερο πρόσωπο να την εκπροσωπήσει. Το «Sex With Your Ex» ήρθε να συγκλονίσει τους θαυμαστές της με το κινηματογραφικών προδιαγραφών music video του. Ακολούθησε το «Yala» με τον Stephane Legar, ακούσαμε το «Hold On» και πλέον το EP της συμπληρώνεται με το «Awake».

Αν και η καλλιτέχνιδα μετρά αμέτρητε επιτυχίες, δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί και να κυνηγά την κορυφή. Οι εμφανίσεις της ξεπερνούν κάθε φαντασία και τρανό παράδειγμα ήταν η σαγηνευτική της εμφάνιση αλλά και ερμηνεία του «Hold On» στη σκηνή του MadWalk.



Λοιπόν, το «Awake» ήρθε να ξεσηκώσει τους φανατικούς θαυμαστές της Tamta. Το τραγούδι της συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video στο οποίο η καλλιτέχνιδα αναλαμβάνει ρόλους… ιέρειας. Με μια τράπουλα Ταρώ θέλει να περάσει τα δικά της μηνύματα και μόνο όταν δεις το music video θα καταλάβεις για τι ακριβώς σου μιλάμε.

Δες το music video του «Awake»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved