Αυτός είναι ο 20χρονος καλλιτέχνης που έχει γίνει viral στο Tik-Tok

Ετοιμάσου να κολλήσεις μαζί του.

Με μια μεγάλη συνεργασία υποδέχθηκε ο 20χρονος καλλιτέχνης τη νέα χρονιά και μαζί με το μουσικό εγχείρημά του έρχεται και η τεράστια αναγνώριση. Για την ακρίβεια, ο καλλιτέχνης αυτός απασχόλησε αρκετά το κοινό, ιδίως μετά την επιτυχία του στην εφαρμογή του Tik- Tok, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το 2021 θα ακούς το όνομά του συχνότερα.



Ο λόγος για τον 24kGoldn, ο οποίος έγινε γνωστός με το πλατινένιο debut single του «Valentino». Ξεκινώντας την επιτυχία του από το Tik-Tok, o 24kGoldn έδειξε στον κόσμο πως η μουσική του μπορεί να αγγίξει κάθε fan και έτσι κέρδισε μια θέσης στα παγκόσμια Spotify Viral 50 charts.

Το «Dropped Outta College» ήταν η απόδειξη ότι έχει ταλέντο, αφού παρέμεινε για αρκετές εβδομάδες στο Νο1 του Billboard Heatseekers Charts.



Η παγκόσμια επιτυχία ήρθε με την κυκλοφορία του «Mood», μια συνεργασία με τον IannDior. Το τραγούδι αυτό έφτασε στιγμιαία στην κορυφή του Billboard Hot 100 όπου και παρέμεινε για 7 εβδομάδες, κάπως έτσι έγινε και ένα από τα μεγαλύτερα hits της περασμένης χρονιάς. Έσπασε κάθε ρεκόρ μιας και ήταν το single με τα περισσότερα spins μέσα σε μία εβδομάδα στο Pop Radio, άγγιξε την κορυφή του Pop Radio, του Rhythm Radio, το Top 10 του Alternative αλλά και το Top 15 του Hot AC.

Η επιτυχία έφτασε και στην Ελλάδα αφού το smash hit έχει μονοπωλήσει τα charts στις ψηφιακές πλατφόρμες, βρίσκεται στο Top 15 του επίσημου Αirplay chart by IFPI αλλά και στο Top 20 του Shazam Greece. O 24kGoldn έκλεισε το 2020 παρουσιάζοντας ένα μοναδικό remix του «Mood» με τον Justin Bieber και τον J Balvin, αλλά κέρδισε και μια θέση στην λίστα του Billboard «21 Under 21».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved