Μόλις μάθαμε ποιο είναι το τραγούδι της Stefania για την Eurovision 2021

Μετά το «SUPERG!RL» έρχεται να φέρει τα πάνω- κάτω.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως η Stefania θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, εκείνο όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν το τραγούδι με το οποίο θα μας κάνει περήφανες φέτος.

Πέρυσι, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού είχε άδοξο τέλος μιας και ο κορονοϊός επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις αφού ακυρώθηκε, για το 2021 όμως έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αν λοιπόν πάνε όλα βάση σχεδίων θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να ακούσουμε το νέο «Last Dance» της 18χρονης Stefania.

Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, το νέο τραγούδι της είναι το νέο χορευτικό κομμάτι που πρόκειται να ξεσηκώσει όλο το κοινό αλλά και τους φανατικούς θαυμαστές της Stefania. Μετά από μια σειρά τραγουδιών, η επιτροπή της ΕΡΤ αποφάσισε πως το καταλληλότερο κομμάτι για το διαγωνισμό είναι το «Last Dance».

https://www.instagram.com/p/CJwAoJ7HGJh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αρκετά χορευτική διάθεση και δυναμικό beat, το κομμάτι αυτό πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σου και το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δημήτρη Κοντόπουλου, των Arcade, της Sharon Vaughn αλλά και του Φωκά Ευαγγελινού θα μας γοητεύσει σίγουρα.

Μέσα από τα ρεπορτάζ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής φαίνεται πως το κομμάτι είναι ένα pop αριστούργημα με 80’s πινελιές αλλά και εξαιρετικά χορευτικό beat. Με τις έως τώρα ανακοινώσεις η Ελλάδα πρόκειται να διαγωνιστεί στις 20 Μαΐου στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision 2021.

Ο Μεγάλος Τελικός του 65oυ Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision αναμένεται για τις 22 Μαΐου 2021.

Μάθε περισσότερα στο video παρακάτω:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved