Ο Snik έγινε ξανά το Νο1 των trends του YouTube

Συνεχίζει το σερί των επιτυχιών και για το 2021.

Η περασμένη χρονιά ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη χρονιά για τον trap καλλιτέχνη Snik, μιας και οι επανειλημμένες επιτυχίες του τον έφεραν στην κορυφή όλων των ψηφιακών μουσικών charts και όχι μόνο. Με τον ερχομό του νέου έτους, ο Snik συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα και το νέο του track είναι το επόμενο μουσικό trend.

Το album «Top Boy», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, πήρε τον τίτλο του album με τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις, κάτι φυσικά που έκανε τον Snik Νο1 trap καλλιτέχνη. Πολλά ήταν τα τραγούδια του που μπήκαν στο Top100 των charts με το «Millionaire» όμως να κατακτά την κορυφή, μιας και ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τις πωλήσεις του.

Μη ξεχνάς πάντως πως στα VMA κέρδισε δύο βραβεία, εκείνο του καλύτερου καλλιτέχνη αλλά και εκείνο για το καλύτερο video της χρονιάς.



Το No1 trend στη λίστα των trends του YouTube έχει όνομα και είναι φυσικά του Snik. Ο τίτλος του είναι «Lockdown» και είναι απόλυτα επίκαιρο. Παρέα με τον Mef ο Snik έχει δημιουργήσει το απόλυτο track της εποχής και σε λίγες μόλις ώρες από την κυκλοφορία του ανέβηκε στην κορυφή με περισσότερα από 600.000 views.

Στίχοι:
Πες μου ποιες ήταν οι πιθανότητες να 'μουνα ο Trapstar
Θέλει να έρθει μαζί ATH μα φοβάται το lockdown
Όλοι οι αντίπαλοι μου μέσ' στο ring κάνουνε tap out

Πες μου ποιες ήταν οι chances
Πες μου που πήγαν οι φίλοι
Έναντια στις πιθανότητες
Για τον παππού μου καντήλι
Κάποιες φορές τρεμοπαίζει
Η φλόγα του αναβοσβήνει
Ίσως θα πει ότι βρίσκεται δίπλα μου
Είναι μαζί μου μα δε με αγγίζει

Δες το «music video» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved