Δανάη Λιβιεράτου: Βρήκαμε την Ελληνίδα Ariana Grande

Πρέπει να παραδεχθείς πως έχει υπέροχη φωνή.

Τώρα τελευταία ολοένα και περισσότερα ταλέντα βγαίνουν στο προσκήνιο και πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι όλα τους υπέροχα. Πολλά είναι τα νέα παιδιά που εμφανίζονται στα social media και κυκλοφορούν νέα κομμάτια, το τελευταίο διάστημα όμως ένα κορίτσι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών του Instagram αφού ανέβασε ένα εξαιρετικό cover της Ariana Grande.

O λόγος για την πανέμορφη Δανάη Λιβιεράτου, η οποία όχι μόνο έχει ταλέντο στη μουσική αλλά είναι και πανέμορφη! Η 18χρονη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ λατρεύει τη μουσική και αυτό αποδεικνύεται από τα post της στο Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο προφίλ της έχει δημοσιεύσει κάποιο video στο οποίο τραγουδά, το πιο πρόσφατο όμως είναι το καλύτερο. Το κομμάτι «Pov» της Ari είναι ένα από τα αγαπημένα μας και η Δανάη το απογείωσε!



Σίγουρα, η Ariana Grande αν άκουγε αυτή τη διασκευή θα ήταν περήφανη, άλλωστε, όταν την ακούσεις, αμέσως θα πεις πως είναι η νέα Ελληνίδα Ariana Grande. To post της συγκέντρωσε περισσότερες από 10.000 προβολές.

Άκουσε το «Pov» από τη Δανάη εδώ:

https://www.instagram.com/tv/CJYc7OjBcf0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved