Maluma: Επέστρεψε με το νέο «Medallo City» και θα σε συγκινήσει

Ένα τραγούδι με μεγαλύτερη συναισθηματική αξία από όση θα περίμενες.

Όταν το συναίσθημα μπλέκεται με την τέχνη τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον εκπληκτικά! Ο Maluma, έπειτα από πολλές επιτυχίες, έχει ήδη μπει στις καρδιές μας, το νέο του τραγούδι όμως είναι το κομμάτι που θα λατρέψεις για πολλούς λόγους.

Το νέο track λοιπόν έχει τίτλο «Medallo City» και για χάρη των γυρισμάτων του music video επέστρεψε στη γενέτειρά του, κάτι που καταλαβαίνεις είναι πολύ σημαντικό για εκείνον. Η έμπνευση όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ήρθε ένα βράδυ αφού άκουγε έναν γνωστό και αγαπημένο του καλλιτέχνη από το Μεδεγίν της Κολομβύας, έτσι αποφάσισε πως θέλει να φτιάξει ένα τραγούδι το οποίο θα γυριστεί στη γειτονιά Envigado, τη γειτονιά του.

Το music video λοιπόν είναι γυρισμένο στη γενέτειρά του και θα σε ξεναγήσει στα στενά της περιοχής του. Το άξιο συζήτησης είναι πως στο τέλος του κινηματογραφικού του music video ο Maluma στέλνει την αγάπη τους αλλά και τη δύναμή του σε όλους τους θαυμαστές του και τελειώνοντας υπάρχει μια σειρά φωτογραφιών από Κολομβιανούς κατοίκους που έχουν διακριθεί σε βάθος χρόνου.

Δες το music video και θα καταλάβεις ακριβώς για τι μιλάμε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved