Ετοιμάσου να ακούσεις Βαρβάρα Αργυρού και Archoleca σε ένα εορταστικό hit

Αυτή είναι η συνεργασία που περίμενες!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει αγαπημένους μας καλλιτέχνες να συνεργάζονται και να δημιουργούν τεράστιες επιτυχίες. Αυτή τη φορά στο προσκήνιο βρίσκονται δύο ονόματα που έχεις λατρέψει και μάλιστα πρόκειται για τα δύο teen icon σου.

Ο λόγος για τη μοναδική Βαρβάρα Αργυρού, τη 17χρονη που έχει συνεργαστεί με τη Zaff στο track «Νο» αλλά και που έφθασε μέχρι τον τελικό του show «The Final Four» και τον 14χρονο Archoleca που ήρθε και ξεσήκωσε το φανατικό κοινό του με την πρώτη του κυκλοφορία «Τι Θα Πει Ο Κόσμος».





Λοιπόν, τώρα τα δύο νέα ταλέντα της μουσικής βιομηχανίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν σε τραγούδια «ύμνους» των εορτών τη δική τους πινελιά. Μόλις κυκλοφόρησε ένα medley που αποτελείται από τρία Χριστουγεννιάτικα κομμάτια που όλοι έχουμε λατρέψει. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τους ακούμε μαζί, μιας και στο Instagram υπάρχει και το cover του «Pistoli» του Toquel.

https://www.instagram.com/p/CC6WTyKjjTo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τραγούδια είναι το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey, το «Here Comes Santa Claus» και το «Winter Wonderland», κομμάτια που έχουν ερμηνεύσει πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες σε βάθος χρόνου.

Άκουσε τα παρακάτω και πίστεψέ μας θα τα λατρέψεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved