Αυτό είναι το τραγούδι που ξεπέρασε τα 2 δις. streams του Spotify

Τώρα όλα εξηγούνται!

Μέσα από την πλατφόρμα του Spotify έχουμε ξεχωρίσει δεκάδες τραγούδια και πράγματι, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Τα trend αλλά και τα viral tracks που έχουν ξεχωρίσει αυτή τη χρονιά είναι πολλά, ένα όμως «έσπασε» το ρεκόρ του Spotify. Ένα συγκεκριμένο κομμάτι φαίνεται να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Το track, έχει ξεπεράσει κατά πολύ πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και πολλές επιτυχίες που ξεχώρισαν το 2020. Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο τραγούδι είχε ξεχωρίσει από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, το Μάιο του 2019.

Ένα αρκετά χορευτικό single που όχι μόνο ξεσήκωσε το κοινό αλλά και σύμφωνα με το Billboard έμεινε στις πρώτες θέσεις των U.K charts 11 ολόκληρες εβδομάδες, ένα ρεκόρ για μια solo καλλιτέχνιδα, ενώ στο ARIA Singles Charts έμεινε για 24 εβδομάδες.

Η καλλιτέχνιδα δεν είναι άλλη από την Tons And I και φυσικά το κομμάτι που έχει ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια streams στο Spotify είναι το «Dance Monkey». Στο YouTube οι προβολές ξεπερνούν το 1,4 δις. και είναι γεγονός πως όλες έχουμε σιγοτραγουδήσει το ρεφρέν του.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved