Lana Del Rey ετοιμάζει μια super έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη!

Η Lana Del Ray, είναι μια γυναίκα πανέμορφη αλλά και αρκετά ταλαντούχα! Με τα singles και τα albums της έχει κατορθώσει να μπει στις καρδιές των θαυμαστών της και σε βάθος χρόνου να κατακτήσει τη δική της θέση στα charts με τα τραγούδια της. Πολλές φορές έχει εκπλήξει ευχάριστα τους fans της, αυτή τη φορά όμως η έκπληξη που ετοιμάζει είναι πέρα ως πέρα μαγική.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η τραγουδίστρια έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της και αρραβωνιάστηκε τον εξίσου ταλαντούχο μουσικό Clayton Johnson, καταλαβαίνεις λοιπόν πως έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη αλλά και δημιουργική.

Μέσα από ένα teaser, η Lana ανακοίνωσε τον ερχομό ενός single με τίτλο «Chemtrails Over The Country Club», τραγούδι το οποίο θα σηματοδοτεί τον ερχομό του ομότιτλου album της.

Μέσα από τα social media αλλά και το επίσημο κανάλι της στο YouTube, άφησε τους θαυμαστές να ρίξουν κλεφτές ματιές στο music video του «Chemtrails Over The Country Club» και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κυκλοφορήσει με το νέο έτος. Η ημερομηνία θα είναι 11 Ιανουαρίου όσο για το album της, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αν υποθέσουμε όμως πως το single της θα κυκλοφορήσει αρχές του νέου χρόνου, δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε και τα υπόλοιπα τραγούδια της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved