Light- Hawk: Με το νέο τους music video θα σου κάνουν… «Voodoo»

Έρχεται νέο album και αυτό είναι το πρώτο single τους.

Η νέα hot συνεργασία της εποχής είναι εκείνη του Light με τον Hawk. Πρόκειται σίγουρα για μια μουσική συνεργασία που θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές και το νέο επερχόμενο album τους θα γίνει το νέο talk of the town!

Τα αγόρια της τραπ σκηνής έχουν αποδείξει και με το παραπάνω το τελευταίο διάστημα πως αξίζουν τις θέσεις τους και σίγουρα δεν έχουν έρθει για να κυκλοφορήσουν απλά τραγούδια. Ήρθαν για να αφήσουν το στίγμα τους στα καλλιτεχνικά δρόμενα και οι επιτυχίες τους όσον αφορά τις κατατάξεις των tracks τους στα charts είναι η τρανή απόδειξη των παραπάνω.

Το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε στις μουσικές πλατφόρμες, αλλά και στο YouTube με ένα εκπληκτικό music video πρόκειται για το πρώτο single του επερχόμενου album των αγοριών. Με τίτλο «Voodoo» το νέο τους κομμάτι έχει ήδη μπει στην πρώτη θέση των Trends του YouTube και πρέπει να παραδεχθούμε ότι το music video θυμίζει ένα κινηματογραφικό έργο της μεγάλης οθόνης.

Το νέο τους track σηματοδοτεί τον ερχομό του «SUPERNOVA» πτο οποίο θα είναι διαθέσιμο σύντομα και αν θέλεις να πάρεις μια… γεύση από τη συνεργασία τους, πρέπει σίγουρα να ακούσεις το «Voodoo».

Στίχοι:
Γυρίζω σ' άλλη πόλη
Νιώθω λες και όλοι με θέλουν κάπου να πέσω
Είπα δεν θα ασχοληθώ πάλι δεν θέλω να μπλέξω
Ouh-ouh-ouh baby, voodoo baby

Έχω τόσα θέματα όσα και λεφτά baby
Όλα τόσο βαρετά αν δεν είσαι εδώ baby
Γύρω λύκοι, φίδια και αρπακτικά, eyy

Όλα μου τα chains και τα ρούχα new new
Δεν φεύγει από πάνω μου σαν να 'πιε MD
Όπου και να πάω θα την ψάχνω παντού



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved