Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Little Mix με τους One Direction;

Εκτός από το ότι είναι επιτυχημένα και αγαπημένα συγκροτήματα!

Τα νέα ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστα όσο θα ήθελες να είναι, τουλάχιστον για τις Little Mix. Θυμάσαι μια ανακοίνωση του συγκροτήματος η οποία έλεγε για την προσωρινή απουσία της Jesy; Ε λοιπόν, όλα δείχνουν πως αυτή η απουσία δεν θα είναι προσωρινή.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Jesy Nelson μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram, αποχωρεί από το συγκρότημα επειδή το να βρίσκεται σε μια μπάντα αυτή τη στιγμή έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ψυχική της υγεία.

https://www.instagram.com/p/CIySd94HlyZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απόφασή της είναι πέρα ως πέρα σεβαστή και μάλιστα οφείλουν όλοι οι θαυμαστές να τη στηρίξουν. Μέσα σε όλους εκείνους που καταλαβαίνουν της Jesy και της εύχονται τα καλύτερα είναι και ο Liam Payne. Και σε ρωτάμε εμείς τώρα! Ο Liam Payne ήταν στους One Direction επομένως, τι κοινό μπορεί να έχουν αυτά τα δύο συγκροτήματα;

Μέσα από ένα live του στο Tik- Tok ο Liam επικαλέστηκε τον Zayn, το παλαιότερο μέλος των One Direction που αν θυμάσαι είχε αποχωρήσει από την ομάδα για τον ίδιο λόγο. Όπως τόνισε ο Liam, η αποχώρηση της Jesy είναι όμοια με εκείνη του Zayn και αν μας ρωτάς, δεν έχει άδικο. Είναι εξίσου δύσκολη αυτή η αποχώρηση τόσο για την Jesy, όσο και για τις Little Mix, πάντως φαίνεται ότι η φήμη και τα φώτα της δημοσιότητας έφερε τα ίδια αποτελέσματα και στις δύο περιπτώσεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved