5 facts για τις BLACKPINK που σίγουρα δεν ήξερες μέχρι τώρα

Το γυναικείο K-Pop συγκρότημα που έχει φτάσει στην κορυφή!

Η K-Pop, αν και κάποια χρόνια πριν αποτελούσε ένα παρεξηγημένο είδος, πλέον πρόκειται για την πιο cool μουσική της εποχής. Ο συνδυασμός Κορεάτικης κουλτούρας, με pop, R&B ήχους, ηλεκτρονικά ερεθίσματα αλλά φυσικά και χορευτικές φιγούρες, έχει κατακτήσει τεράστιο μερίδιο κόσμου ανά τον πλανήτη και αυτό αξίζει να το θυμίζουμε διαρκώς.

Πολλά είναι τα K-Pop συγκροτήματα που κατακτούν τη μουσική βιομηχανία, μπαίνουν με τεράστια επιτυχία στα charts και κερδίζουν βραβεία, όπως για παράδειγμα οι BTS, σήμερα όμως πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για τα κορίτσια της μουσικής αυτής που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους υπολοίπους.

Οι BLACKPINK είναι το K-Pop συγκρότημα που έχει κερδίσει αξιοζήλευτες διακρίσεις και μάλιστα έχουν συνεργαστεί με ονόματα της Pop, όπως την Lady Gaga, και την Selena Gomez. Είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις καλά το αγαπημένο σου συγκρότημα; Μήπως θέλεις να μάθεις 5 άγνωστα facts για τα κορίτσια;

Σύμφωνα με το people.com τα κορίτσια συμμετείχαν σε ακρόαση με την ελπίδα ότι μια μέρα θα κάνουν το ντεμπούτο τους. Όταν τελικά βγήκαν και αγαπήθηκαν, η YG Entertainment δήλωσε ότι το όνομα σκοπεύει να δείξει πως δεν πρόκειται για μια ομάδα που το μόνο που θα παρουσιάσει είναι η ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/CHICf0Ms31-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η έννοια του BLACKPINK στοχεύει στην αντίθεση με την κοινή αντίληψη του χρώματος του ροζ. Το ροζ χρησιμοποιείται συνήθως για την απεικόνιση της ομορφιάς, αλλά το BLACKPINK σημαίνει στην πραγματικότητα ότι η ομορφιά δεν είναι το παν.

Οι BLACKPINK έκαναν το ντεμπούτο τους το 2016 με το album «Square One», το οποίο περιελάβανε μόνο δύο τραγούδια, το «Whistle» και το «Boombayah». Το ντεμπούτο προωθήθηκε σε μεγάλο βαθμό στη σκηνή της K-pop, καθώς οι BLACKPINK ήταν τότε το πρώτο girl group από την YG Entertainment.



Το συγκρότημα έχει πλέον περισσότερους από 54 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι τους στο YouTube - με το video για το «Kill This Love» να ξεπερνά το 1,1 δισεκατομμύριο views.



Η Kim Jennie έζησε στη Νέα Ζηλανδία πριν επιστρέψει στη Νότια Κορέα το 2010 και μιλά άπταιστα Αγγλικά, Κορεάτικα και Ιαπωνικά. Ήταν το πρώτο μέλος των BLACKPINK που κυκλοφόρησε ένα μεμονωμένο κομμάτι, με τίτλο «SOLO».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved