Η αδερφή της Miley Cyrus έχει ευχάριστα νέα για εσένα

Θα ενθουσιαστείς!

Η οικογένεια των Cyrus έχει αποδείξει και με το παραπάνω ότι έχει… καλλιτεχνική φλέβα μιας και τα κορίτσια Miley και Cyrus έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο τραγούδι. Η αλήθεια είναι πως η Miley είναι ευρέως γνωστή από την παιδική της κιόλας ηλικία αφού συμμετείχε σε παιδικές ταινίες, η αδερφή της όμως Noah, παρέμενε μέχρι πρότινος στην αφάνεια.

Αυτή τη φορά, μένει για λίγο στην άκρη η μεγάλη αδερφή και πρωταγωνίστρια των ημερών είναι η εξίσου ταλαντούχα και χαρισματική Noah Cyrus. Τι καλύτερο από μια νέα κυκλοφορία λοιπόν;

Το κορίτσι αν και νεαρό έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και έχει ήδη το δικό της φανατικό κοινό. Μετά την κυκλοφορία του «The End Of Everything» το Μάιο του 2019 αλλά και τα επιτυχημένα κομμάτια που περιείχε αυτό το album έχει πια εδραιωθεί για τα καλά στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

H Noah έχει μια έκπληξη για ‘σένα και δεν είναι άλλη από την κυκλοφορία του πιο hot single της εποχής. Το νέο της τραγούδι έχει τίτλο «All Three» και έρχεται την καταλληλότερη στιγμή.

Αξίζει να ακούσεις το «All Three» μιας και πρόκειται για ένα ερωτικό κομμάτι που ίσως σε κάνει να ταυτιστείς. Ο τραγουδοποιός Grady ένωσε τις δυνάμεις του με την Noah για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα και τα παιδιά αξίζουν σίγουρα τα συγχαρητήριά μας. Εν τω μεταξύ, η Noah έλαβε την πρώτη υποψηφιότητα για βραβείο Grammy για το βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Καλλιτέχνιδας σε ηλικία μόλις 20 χρονών.

Άκουσε εδώ το «All Three»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved