Ο Shawn Mendes έσπασε αυτό το ρεκόρ και είμαστε υπερ-ευτυχισμένες

Έχει φτάσει στην κορυφή και τίποτα δεν τον σταματά.

Μετά την τελευταία κυκλοφορία του album «Wonder» o Shawn Mendes έχει κατακτήσει κυριολεκτικά την κορυφή! Το αγόρι της Camila Cabello έχει βρει τα πατήματά του και τίποτα δεν τον σταματά από την κατάκτηση όλων του των στόχων.

Η αρχή της επιτυχίας ξεκίνησε με το νέο του album και συνεχίστηκε με το ντοκιμαντέρ του, ένα ντοκιμαντέρ που έσπασε τα ταμία και καθήλωσε όλους τους φανατικούς του θαυμαστές.



Αυτή τη φορά ο Shawn έσπασε πραγματικά ένα ρεκόρ που όλοι οι καλλιτέχνες θα ήθελαν να σπάσουν. Βέβαια, το pop icon έχει ανέβει ψηλά και άλλες φορές και συγκεκριμένα έχει κατακτήσει την κορυφή του Billboard 200, όχι μια, ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές με τα προηγούμενα albums του.

Λοιπόν ναι, ο Shawn Mendes με το album «Wonder» έχει σημειώσει τρελές πωλήσεις και μάλιστα βρέθηκε στην κορυφή του Billboard 200. Όπως αναγράφουν τα στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα του Billboard, οι πωλήσεις αγγίζουν τις 89.000 ενώ τα streams ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως το κομμάτι «Monster» με τον Justin Bieber έχει μπει στις λίστες του Billboard Hot 100 και η πορεία του είναι ανοδική μιας και έχει φτάσει ήδη στη δεκάδα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved