O Justin Bieber ετοιμάζει την καλύτερη πρωτοχρονιάτικη livestream συναυλία

Εσύ θα το χάσεις;

Τι κι αν έχουν μείνει πίσω οι συναυλίες λόγω του κορονοϊού, οι καλλιτέχνες έχουν σύμμαχό τους την τεχνολογία και για αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες. Οι περισσότεροι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας κάνουν live εμφανίσεις με τη βοήθεια των social media, ο Justin Bieber όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τι θα έλεγες για μια πρωτοχρονιάτικη συναυλία με πρωταγωνιστή τον Justin Bieber; Η αλήθεια είναι ότι υπό άλλες συνθήκες δε θα μπορούσες να πας να τον δεις, τώρα όμως έρχεται στην οθόνη του υπολογιστή σου με μόνο ένα κλικ.

Η πρωτοχρονιά θα έχει οικοδεσπότη τον Justin Bieber και μάλιστα αυτή η συναυλία, έστω και σε αυτή της την μορφή, θα είναι η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του εδώ και μια τριετία. Λοιπόν, για εμάς που αγαπάμε τον καλλιτέχνη και θέλουμε να κάνουμε πρωτοχρονιάτικο… ρεβεγιόν παρέα του, υπάρχει η ιστοσελίδα justinbieberNYE.com στην οποία μπορείς να λογκαριστείς με το e-mail σου και να πληρώσεις ένα συμβολικό ποσό για την παρακολούθηση. Μπες στην ιστοσελίδα και θα βρεις όλες τις πληροφορίες που ψάχνεις.

Σε ώρα Ελλάδος, η συναυλία θα ξεκινήσει στις έξι το πρωί την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου. Τι καλύτερο για να ξεκινήσει η νέα χρονιά;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved