Οι CNCO έπαθαν… Enrique Iglesias. Η νέα διασκευή που θα λατρέψεις

Το boyband είναι όλο εκπλήξεις.

Το πρώτο κομμάτι των CNCO που έχει αποκλειστικά και μόνο αγγλικούς στίχους είναι γεγονός και πρέπει να σου πούμε ότι… αυτό το τραγούδι κάπου το έχεις ξανακούσει. Τα αγόρια γνωρίζουν τεράστια επιτυχία και τα ονόματά τους φιγουράρουν σε κάθε λάτιν μουσική σκηνή, καταλαβαίνεις λοιπόν πως κάτι έπρεπε να κάνουν για ακόμη μια φορά.

Αν είσαι fan θα γνωρίζεις ήδη ότι τα αγόρια επέστρεψαν δυναμικά με το νέο album τους. Το «Deja Vu» ήρθε ένα μήνα πριν με το κομμάτι «Tan Enamorados» να μας ταρακουνήσει και χάρη σε αυτό το album θα ακούσουμε διασκευές τρομερών τραγουδιών. Τρανταχτό παράδειγμα φυσικά, το κομμάτι του Enrique Iglesias που αποφάσισαν να... φέρουν ξανά στην επιφάνεια.



Μπορείς να χαρείς, μιας και το κομμάτι έχει ήδη κυκλοφορήσει και μάλιστα έχει και ένα εξαιρετικό music video να το συνοδεύει. Σε σκηνοθεσία Carlos Perez, θα σου θυμίσει κάτι από… Backstreet Boys.

Με μια αξιοθαύμαστη πορεία μέχρι τώρα, το συγκρότημα ανεβαίνει στις λίστες των charts και βρίσκεται ψηλά στις καρδιές μας. Το νέο album «Deja Vu» σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα τους και αναμένεται να κυκλοφορήσει ολόκληρο στις 5 Φεβρουαρίου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved