Φέτος τα Mad VMA είναι όλο εκπλήξεις και έχουμε όλες τις πληροφορίες

Είσαι έτοιμη για τον μεγαλύτερο event της χρονιάς;

Έφτασε επιτέλους ο καιρός για τα Mad Video Music Awards και τα νέα είναι ευχάριστα! Όπως όλα δείχνουν, φέτος το event θα είναι όλο εκπλήξεις. Ούτε που φαντάζεσαι ποιοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους εκείνη τη βραδιά.

Τι κι αν τα βραβεία είχαν προγραμματιστεί για τον Μάιο, τι κι αν υπήρχε η επιλογή για drive- in, τα σχέδια άλλαξαν για τα καλά. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και όπως θα έχεις ήδη μάθει, πρόκειται να προβληθούν από τη συχνότητα του MEGA.

Όπως ανακοινώθηκε και από την εκπομπή «Στη Φωλιά Των ΚουΚου» ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες που θα ανέβει στη σκηνή και μάλιστα θα είναι… solo, θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η Έλενα Παπαρίζου θα βρίσκεται με το γυναικείο συγκρότημα τις Μαρσό και να ξέρεις, θα σε εκπλήξει! Η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να μας εντυπωσιάσει με voging dance και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η Tamta.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το event ο Snik. H Λένα Ζευγαρά θα διαγωνιστεί για το βραβείο της Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Καλλιτέχνιδας και θα δούμε επίσης την Josephine με τον Mad Clip. Κι αν ακόμη ψάχνεις για το όνομα της Natasha Kay, πρέπει να σου πούμε ότι θα εμφανιστεί με τις MELISSES. Λοιπόν, τα Mad VMA έρχονται τον Δεκέμβριο και ανυπομονούμε για αυτό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved